A fehér nadrág télen sem tiltólistás darab, a megfelelő kombinációban elképesztően letisztult és nőies megjelenést kölcsönöz.

hirdetés

A fehér nadrág télen is bevethető alapdarab

A téli szezonban sokan sötétebb tónusú holmikat viselnek, ugyanis a latyakos, komor időjárás olykor megköveteli a feketére hajazó darabok kombinálását. Tény, hogy a változékony időben praktikusabbak a mélyebb árnyalatú öltözékek, ám nem árt figyelembe venni, hogy a tél már nem ugyanazt jelenti, mint régen. Egyre többször fordulnak elő szárazabb, enyhébb, napfényes időszakok, melyek a divat alakulására is hatással vannak, ezeken a napokon bátran lehet kísérletezni a világosabb árnyalatokkal is.

A fehér szín letisztulttá és nőiessé varázsolja a megjelenést, már önmagában eleganciát sugároz. Valóban kényes, ugyanis minden meglátszik rajta, ám szerencsére rendkívül hatékonyan és egyszerűen tisztítható, így nem kell aggódni a különböző foltok miatt. Látványosan feldobja a komor téli szetteket, ragyogó és vibráló kisugárzást kölcsönöz viselőjének.

A galériában összeválogattunk néhány inspiráló összeállítást, amely különlegessé és sikkessé teszi a megjelenést. Tökéletesen helytállnak a hétköznapok során, akár munkába, akár egy baráti találkozóra indulsz, garantáltan csinos és stílusos leszel majd, ugyanis a fehér nadrág minden formában finom eleganciát kölcsönöz.

 

A fehér nadrág – legyen az farmer vagy bármilyen más anyag – kifejezetten letisztult és könnyed hatást eredményez. Ha szívesen tovább fokoznád a hétköznapi eleganciát, érdemes próbát tenni a monokróm szettek összeállításával. Egy csinos fehér pufidzseki vagy szövetkabát remekül mutat a borús napokon, a fehér bőrcsizma pedig könnyedén áttörölhető, még a latyakos időjárás sem fog ki rajta.

Egy fehér bakancs vagány, merész hatást kelt, miközben sokkal kifinomultabb, mint a színes vagy éppen fekete verziók. Fehér nadrággal kombinálva sikkes, trendi megjelenést eredményez, ráadásul az egységes tónusok miatt még nyújtja is az alakot, hiszen nincs erős kontraszt, ami elvágná a lábakat.

A fehér mellett a szürke és a barna is csodásan mutat, bátran kombinálhatod ezekkel a trendi árnyalatokkal. Célszerű őket úgy belecsempészni az öltözékbe, hogy harmonikusan, akár több részletben is megjelenjenek. Egy barna csizmához barna kabát vagy sál dukál, a szürke dzseki mellé pedig érdemes szürke vagy ezüst táskát, kiegészítőt választani. Az élénkebb színekkel éppúgy próbálkozhatsz, a magenta például vibráló, feltűnően nőies kisugárzást kölcsönöz majd.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Raimonda Kulikauskiene/Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés