Könnyed, nőies és szuperül variálható. Egy szimpla fehér nadrág számos lehetőséget rejt magában, idén nyáron pedig hatalmas divat lesz ez az őrülten egyszerű darab. Inspiráló fotókon mutatjuk, milyen sokféleképpen viselhető a forró szezonban.

hirdetés

Bár a tavaszi-nyári szezonban szó szerint meghódítják a divatot az élénk, merész tónusok, a klasszikus vonalról sem szabad megfeledkezni. Miközben a harsány színek vidámmá és játékossá varázsolják a megjelenést, a letisztult fehér elegáns, könnyed és nőies külsőt kölcsönöz.

Bármilyen stílusban, bármilyen árnyalat mellett megjelenhet egy fehér nadrág, rengeteg lehetőség rejlik benne. Nyáron kifejezetten jól mutat a természet színeivel összeboronálva, ez a kombináció igazán naturális összképet eredményez. A galériában összegyűjtöttünk pár inspiráló, nőies szettet, ezekből aztán tényleg lehet ihletet meríteni!

 

A fehér nadrág bármilyen szettbe belefér: sohasem túl sok vagy kevés

Bár télen a sáros, latyakos idő miatt általában a szekrény mélyére kerül, a tavaszi-nyári szezonban újult erővel visszatérhet a közkedvelt fehér nadrág. Miközben tavasszal még a feszesebb, tapadós verziók is kényelmesnek bizonyulnak, a nyári időszakban érdemes a lengébb, könnyedebb darabokat beleilleszteni a hétköznapi szettekbe. A bő szárú, laza farmer egyébként is lekörözte már a csőnadrágot a toplistán, de a vászonanyagú, légies alsók sem kevésbé népszerűek ilyenkor.

A hűvösebb napokon simán felfér egy farmer, miközben a hatalmas forróságban át lehet váltani egyszerű fehér rövidnadrágra. Ezek a darabok nőiesebb és elegánsabb összképet eredményeznek.

A farmerek sportcipővel kombinálva vagány, lezser hatást keltenek, ám egy csinos szandál kíséretében máris kifinomultabbá válik a szett. A manapság elképesztően divatos bő szabású textilfazonokkal sem lehet mellényúlni, melyek általában magas derekú verziók, amikhez remekül passzolnak a rövidebb, szexi felsőrészek.

Azért a nyári időszakban sem árt vigyázni a fehér nadrágokkal. A tapadós anyagú alsókon könnyedén átüt még az enyhe narancsbőr is. A legtöbb darab eléggé vékony anyagból készül, így a fehérneműt érdemes ennek tudatában megválasztani. A fazonokkal sem árt trükközni egy kicsit, hogy a hófehér összeállítás ne szélesítse, tömörítse az alakot.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés