Egyetlen fehér ing seperc alatt megoldja a reggeli készülődést egy fáradt reggelen, valóságos jolly jokernek számít tavasszal. Noha egy ingről van szó, nem csupán elegáns formában jelenhet meg, amellett, hogy elképesztően nőies külsőt kölcsönöz, a lazább, rohangálós napokon éppúgy megállja a helyét. Rendkívül sokoldalú, bármivel jól mutat, egyértelműen ott a helye az átgondolt, jól felépített ruhatárban!

hirdetés

Egy szimpla fehér ing is elegendő ahhoz, hogy sikkes legyél tavasszal

A kis kötött mellénnyel nem lehet hibázni

A tavaszi változatos időben érdemes rétegesen öltözködni, ehhez pedig egy egyszerű fehér ing remek szolgálatot tesz. A kis kötött mellényekkel rendkívül jól mutat a letisztult, galléros felső, ráadásul színéből adódóan jóformán bármilyen mintájú, árnyalatú verzióval kombinálható. Ez a párosítás a preppy stílust idézi, roppant sikkes külsőt eredményez.

Viseld egyszerűen farmerral

A lehető legegyszerűbb megoldás, ha egyáltalán nem jön el a várva várt ihlet, a farmer-ing kombináció. Egy szimpla kék színű farmernadrág és egy fehér ing összeboronálása a sportos eleganciát kedvelők számára garantáltan remek választás lesz. Szuperül lehet trükközni a felső betűrésével, kissé hanyag hatást kelt, ha csak féloldalasan kerül a nadrág alá, miközben egy kicsit kifinomultabb és elegánsabb, ha az egész inget a magas derekú alsóba tuszkolod.

Az átlátszó, vékony anyagú ingekkel zseniálisan lehet trükközni, ha mintás blúz kerül alá. Régebben még igencsak cikinek számított, ha átütött az atlétán vagy pólón látható motívum az elegáns felsőrész alól, mára azonban inkább divatos, sejtelmes és egyedi külsőt eredményez ez a megoldás.

Kosztümszettel elegáns

A fehér ing kicsit sem veszítette el elegáns oldalát, sőt! Manapság irtó divatosak a különböző kétrészes szettek, legyen szó nadrágkosztümről vagy szoknyás verzióról, idén nem lehet mellényúlni ezekkel az összeállításokkal. A tipikus ünneplős fekete-fehér kombináció már kevéssé elterjedt, inkább a mintás és színes darabok dominálnak az idei divat palettáján. Ezekhez a letisztult, könnyed és egyszerű fehér ing kifejezetten passzol, hozzájárul az eleganciát tükröző összképhez, miközben nem vonja el a figyelmet a különleges elemekről.

Szoknyával irtó nőies, mégsem túlzó

A pliszírozott szoknya egyébként is a szezon sztárdarabja, hiszen amellett, hogy irtó kényelmes és könnyed viselet, elképesztően nőies külsőt kölcsönöz. Ezeket a darabokat egyszerűbb felsőrészekkel érdemes kombinálni, hiszen már önmagukban különlegesek, így pillanatok alatt túlzó hatást kelthet, ha feltűnő blúzzal kerülnek párosításra. Egy egyszerű fehér ing remekül passzol hozzájuk, hiszen letisztult, mégis elegáns, így nem rontja le a sikkes, kifinomult hatást.

Bőrhatású holmikkal elképesztően vagány

A bőrhatású cuccok még mindig roppant népszerűek, az aktuális divat nem tudja megunni a nyolcvanas évek stílusát. Vagány, mégis némileg visszafogottan vadóc külsőt kölcsönöz a szett, ha egy merészebb darab egy szimpla fehér inggel párosul.

Egy egyszerű pulcsival is fel lehet dobni

Ha kissé unalmasnak hat a szett, pillanatok alatt fel lehet dobni. A fehér ingben az a jó, hogy valóban bármihez remekül passzol, így egy kis mintát vagy színt érdemes csempészni az összeállításba. Akár egy hátra felkötött pulóver, akár egy színes, csillogó nyaklánc a gallér alá éppúgy elegendő a nőies, különleges és egyedi eredményhez.

Színes nadrág mellett remekül mutat

A színes nadrágok igazi tavaszi darabok, mégis sokan tartanak tőlük. A titok abban rejlik, hogy egyszerű és letisztult felsőrészekkel kell kombinálni a feltűnő, harsány alsórészeket. Egy fehér ing remek szolgálatot tesz egy vibráló nadrág mellett, hihetetlenül sikkes és stílusos megjelenést kölcsönöz.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képek a cikkben: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés