Cindy Crawford pontosan tudja, mitől lesz igazán sikkes az egyszerű farmernadrág. Soha nem bonyolítja túl a szettjeit, és nem csupán a szimpla hétköznapokon, rendezvények alkalmával éppúgy viseli ezt az alapdarabot, csupán a kiegészítőket variálja. Az 56 éves szupermodell nem tud hibázni, a lezser elegancia a vérében van, bőven van mit ellesni ízléses ruhatárából.

hirdetés

Egy modell stílusa sokszor nem jön át a róla készülő divatfotókról. Így van ez Cindy Crawford esetében is, aki sokkal lazább vonalat képvisel a hétköznapok során, mint amit az elegáns megjelenései és a kifutós szereplései alapján gondolhatnánk az öltözködési szokásairól. Kicsit sem tolja túl a cicomát, mégis elképesztően sikkesen fest. Az egyszerű farmernadrágra sokoldalú alapdarabként tekint, és mesterien trükközik a körítéssel.

Cindy Crawford tudja, hogy mitől lesz sikkes egy farmernadrág

Egy különleges blúzzal egyszerű és ütős

Cindy Crawford rém egyszerű praktikája, hogy a szimpla farmert különlegesebb, nőies felsőrészekkel boronálja össze. Egy kis csipke, selyem vagy finom minta garantáltan feldobja a farmernadrágos szetteket, a hanyag eleganciát tükröző hatás ellenállhatatlanul vonzó külsőt varázsol.

 

A bőrdzseki remekül passzol hozzá bármilyen stílusban

A bőrdzseki alapvetően egy vagány ruhadarab, mégis pillanatok alatt nőiessé varázsolható. Cindy Crawford gyakran viseli a farmernadrágot ezzel a markáns, határozott külsőt kölcsönző kabáttal, csupán a lábbelit variálja ahhoz, hogy más és más benyomást keltsen az összkép. Egy szimpla sportcipővel inkább a laza stílushoz közelít a szett, míg egy magassarkúval máris dögösebb lehet az összeállítás.

 

Egy blézerrel nem lehet mellényúlni

A blézer örökké sikkes, klasszikus darab, bármilyen ruhaneművel párosítva trendi és elegáns hatást kelt. A szimpla farmert ugyancsak elképesztően feldobja, ráadásul egy jól megválasztott tónussal színt vihet a megjelenésbe. Kicsit sem kelt túlzó hatást egy ilyen összeállítás, inkább szofisztikált, összeszedett, és finoman nőies. Magas sarkú cipővel viselve akár nívósabb rendezvényeken is elfér egy farmer-blézer kombináció, amikor smart casual, avagy laza eleganciát követel az esemény. A mindennapokban pedig egy szimpla edzőcipővel boronálható össze a kényelem érdekében.

 

Ha a színek harmonizálnak, egységes és sikkes lesz az összhatás

Cindy Crawford zseniális trükkje, hogy bármit visel, az öltözékében mindig harmonizálnak egymással az árnyalatok. Az egyszerű kékszínű farmert hihetetlenül feldobja, ha a szettben nagyjából azonos tónusok szerepelnek. Nagyon letisztult, sikkes hatást kelt ez az apróság, ezért érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni rá.

 

Kiemelt kép: Lars Niki/Getty Images for Cantor Fitzgerald/Getty Images.

Cikk képei: Robert Kamau/GC Images/Dimitrios Kambouris/Getty Images for Empire State Realty Trust/Tal Rubin/GC Images/Pierre Suu/GC Images/BG024/Bauer-Griffin/GC Images/Gotham/GC Images/Pierre Suu/Marc Piasecki/GC Images/Mireya Acierto/BG002/Bauer-Griffin/GC Images//Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés