Az ing-farmer párosa kortalan, időtálló, és nem ismer stílushatárokat. Ráadásul nagyon könnyű ezzel a szettel tervezni, ha túlságosan változékony az idő.

A nyolcvanas évekbeli filmek gyakran elsütött kliséjelenete volt, hogy reggel a nő a mellette fekvő férfi ingjét kapta fel magára, sőt, ha nem volt más kéznél, abban ment el dolgozni. Az oversize ingek és a magas derekú nadrágok most éppúgy divatosak, ahogy a mamafarmer is, amihez igazán jól passzolnak az ingek és blúzok.

Bár rém egyszerű, lehetetlen megunni egy ilyen szettet, hiszen a farmernadrág és ing párosa sokféleképpen variálható. Rajtad múlik, hogy az összkép mennyire nőies vagy vagány, hiszen tűsarkúval és edzőcipővel, blézerrel és kardigánnal, egyaránt jól működik az alapelgondolás.

Mivel meglehetősen nehezen indul be a nyár, és néha egy nap leforgása alatt a tavaszi, nyári és őszi időjárást egyszerre kapjuk meg, előfordul, hogy a reggeli órákban még rétegesen kell öltözködnünk.

Az ing és a farmer egy nyerő alap, amin nem kell sokat gondolkodni, ám színes kiegészítőkkel mindig nőies szintre emelhetjük. Elfér rá a pulóver is, ha mogorva kedvében van a nyár, sőt, a nyolcvanas éveket idéző lezser blézerekkel is nagyon vagány. Mutatjuk, milyen változatosan viselheted ezt a párosítást!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés