A fehér ing klasszikus, univerzális darab a divatban, melynek szinte az összes fazonváltozatát kihasználhatjuk tavasszal. Nagy előnye, hogy bármilyen stílusban viselhető.

hirdetés

Trendek jönnek és mennek, a fehér ing azonban változatlanul tartja a divatos pozícióját. Mindezt képlékeny stílusának köszönheti, és annak, hogy sokféleképpen variálható. Ezzel a kreációval mindennap más öltözéket alakíthat ki az ember lánya, így viszonylag nehéz ráunni.

Szoknyával, nadrággal, pulóver alatt vagy akár garbó felett is viselhető, sőt, a blézerrel és a bőrdzsekivel egyaránt nyerő párost alkot. A bátrabbak a rövid ujjú ruha, illetve az overall alá is felvehetik, a szolidabbak magas derekú pantallóval, farmerral kombinálhatják. A fehér ing lehet decens, elegáns, vagány, esetleg extravagáns, minden attól függ, hogy milyen öltözékbe ültetjük be.

Az alábbi street style fotók inspirációt adhatnak azokra a napokra, amikor úgy érezzük, nincs mit felvennünk. Pedig valahol biztos ott lapul a szekrényünkben legalább egy fehér ing, mely, ha meglátjuk benne a lehetőséget, változatosabbá teheti a tavaszi öltözékeinket.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés