A 2023-as farmerdivat abszolút elsöpri a szűk fazonok trendjét, a széles szárú darabok nemcsak kényelmesek, de rendkívül csinosak is.

hirdetés

A 2023-as farmerdivat a széles szárú fazonokra alapoz

Már a tavalyi évben is kaptunk egy kis ízelítőt a széles szárú nadrágok divatjából, azonban idén a bővebb szabás már abszolút elsöpri a szűkebb, feszesebb varrást. Ennek a hírnek sokan örülnek, ugyanis a lezserebb hatású farmerek sokkal kényelmesebbek, így amikor egész nap viselni kell őket, a nőiesség nem megy a komfort rovására.

Egyesek azonban kétkedve fogadják a hírt, hiszen vannak, akiknek a laza, sportos stílus jut eszébe a könnyedebb, bővebb szabás láttán. Tény, hogy ezek a farmernadrágok kissé lazább szárakkal rendelkeznek, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kellene mondani a sikkes eleganciáról. A baggy, A vonalú és egyenes szárú fazonok éppen olyan remekül kombinálhatók finom kiegészítőkkel és nőies holmikkal, mint a szűkebb társaik.

A galériában megmutatjuk, hogy mit hoz magával a farmerdivat 2023-ban.

 

A szélesen szabott farmernadrágok a megfelelő szett részeként elképesztően stílusossá és sikkessé teszik a megjelenést. Tény, hogy igényel némi odafigyelést a ruhadarabok kombinálása, azonban csupán néhány divatszabályt kell betartani ahhoz, hogy az eredmény valóban lenyűgözően stílusos legyen.

Bővebb szabás esetén célszerű kihangsúlyozni a karcsú derékvonalat. Miközben sokan nem merik oversize, túlméretezett felsőkkel viselni a széles szárú farmereket, még ez a párosítás sem tiltólistás. A lényeg, hogy valamilyen formában a derékvonal kerüljön a fókuszba. Ehhez elegendő lehet, ha a felsőt betűröd a nadrágba, vagy egy látványosabb övvel dobod fel a hétköznapi szettedet, s így karcsúsítod a sziluettet.

A vagányabb verziókat bátran viseld nőies blúzokkal, esetleg ingekkel. A különböző stílusú holmik kombinálása roppant trendinek számít manapság, a lezser, ütős farmernadrágok és kifinomult felsőrészek összeboronálásából kifejezetten egyedi megoldások születhetnek. Noha nem egyszerű megtalálni a tökéletes fazont, bővebb szabás esetén talán egyszerűbb dolgod lesz, ugyanis az anyag nem tapad mindenhol a lábakra, így nem kell, hogy a kiszemelt darab mindenhol passzoljon az alakodra.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés