A kockás és csíkos blézereket sem kell megpihentetni idén, de most sokkal nagyobb hangsúly kerül a vidám árnyalatú darabokra.

hirdetés

A blézerrel idén nagyon könnyű bánni: csak felkapjuk egy feliratos pólóra, megbolondítjuk a szettünket egy menő farmernadrággal és néhány színes kiegészítővel, és máris úgy érezhetjük magunkat, mintha a New York-i divathét ultratrendi sleppjéhez tartoznánk.

A nyolcvanas-kilencvenes évek kedvenc fazonjait felvonultató blézerdivat jól variálható darabokat kínál tavaszra. A hosszított szabású, négygombos blézerfajták most a legdivatosabbak, de a rövidre vágott, illetve a derékban megkötős kreációk is népszerűek idén. Az üzletek kollekciói a pasztelles árnyalatoktól a neontónusokig szinte a teljes színskálát elénk teríti blézerfronton, így igazán vidám hangulatot teremthetünk velük a tavaszi öltözékeinkben.

Bár ez az a ruhadarab, amit többnyire borsos áron találhatunk meg az üzletekben, nem lehetetlen küldetés minőségi, divatos megoldásokra lelni, kedvező áron. Azt se feledjük, hogy a befektetésünk bőven megtérül, hiszen a blézert rengeteg variációban viselhetjük a szezonban. Mutatjuk, milyen nőies kreációkra bukkantunk 10 ezer forint alatt!

 

Kiemelt kép: Stradivarius.

  • Megosztás:
hirdetés