Sokan dilemmáznak, hogy az átlagosnál szélesebb csípőjükön melyik farmerfazon mutat a legjobban. Az alábbi plus size modellek kedvenc szabásai segíthetnek a nehéz döntésben!

hirdetés

Olykor nehéz eldönteni, hogy milyen szempontok alapján válasszunk farmernadrágot, különösen, ha van egy kis súlyfelesleg rajtunk. Az elavult öltözködési szabályokat félredobva, már nem csak a vékony nőket célozza meg szűk farmerjaival a divat, hiszen a fazonválasztáskor inkább a testarányok számítanak, és nem a kilók.

A plus size modellek bevonulása óta tudjuk, hogy nyolcvan kiló felett is lehet csinosan és dögösen öltözködni, a nőies megjelenés esszenciája pedig abban rejlik, ha a testalkati adottságainkat is figyelembe vesszük, ugyanakkor van merszünk újítani, és lépést tartani a divattal.

Iskra Lawrence, plus size modell. Képek: David M. Benett/Getty Images.

A kerek popsit és a széles csípőt ma már nem feltétlenül kell rejtegetni, persze az ízléses tálalásnak is megvannak a maga eszközei. Idén a farmernadrágok széles skáláját vonultatja fel a kínálat, melynek rengetegében könnyű elveszni, ugyanakkor abban is biztosak lehetünk, hogy ebben a fazonáradatban minden testalkat megtalálja a számára ideális sziluettet.

Ezek a teltkarcsú nők egy kis önbizalomlöketet adnak a farmeres stílusunk kialakításához, ugyanakkor jó fazonötletekkel is szolgálnak.

Chloe Marshall, a 28 esztendős angol plus size modell imádja a nőies és lezser farmernadrágos szereléseket. A mamafarmer és a szűk fazon is megtalálható a repertoárjában.

A 34 éves amerikai modell, Candice Huffine arra is rámutat, milyen szexi tud lenni egy klasszikus, A-vonalú farmerfazon, és mennyit számítanak a hátsó varrások, melyek észrevétlenül formálják a pospsit.

Katya Zharkova, 37 éves modell, gyermeke születése után is bátran kísérletezget a vagány és nőies stílusokkal. A farmernadrág számára is fontos alapdarab, itt például egy szűk, karcsúsító fazonban pózol.

Iskra Lawrence, a 28 éves teltkarcsú modell, nem a klasszikus farmerszabások híve, inkább a legújabb divatot követi. Általában olyan nadrágfazont választ, mely kihangsúlyozza karcsú derekát és kerek popsiját.

A 31 éves Ashley Graham kilencven kilónál is több, ám arányos, homokóra alakján elképesztően dögösen mutat a szűk farmerfazon. Mivel karcsú a bokája és a vádlija sem zömök, a háromnegyedes, bővülő szabás úgyszintén remekül passzol az alakjához.

Isadee Jansen testalkata sokkal átlagosabb, hiszen van egy kis pocakja, és a széles csípőjéhez nem darázsderék társul. Az ő sziluettjét tökéletesen karcsúsítja a magas derekú, A-vonalban bővülő farmernadrág.

Jessica Vander Leahy szintén a lefelé bővülő farmert kedveli, és a széles oldalzsebeket is bátran bevállalja.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Getty Images.

  • Megosztás: