Már nem kell sokat várnunk, hogy melegebb időre váltson a tavasz, és kibővüljenek a stíluslehetőségek, vagyis változatosabban öltözködhessünk. Végre jöhetnek a csinosabb cipők!

Az üzletekbe már beszivárogtak a tavaszi topánkák, melyek között a klasszikus körömcipők is felsorakoznak. Abban biztosak lehetünk, hogy bármilyen darabot választunk az idei színes kínálatból, nem csupán egy kiegészítőt kapunk kézhez, hanem egy izgalmas stílusesszenciát, mely uralkodó szerepet tölthet be az öltözékünkben.

Az örökzöld vékony sarkú fazonok mellett, az oszlop- és hengersarkú cipellők úgyszintén megtalálhatóak a polcokon, és a megszokott orrszabásokat is tovább tudja cifrázni a divat. A félig zárt, félig nyitott kreációk éppúgy előkerülhetnek késő tavasszal, mint a pántos szandálcipők, melyek remekül mutatnak szoknyával.

 

A fényes anyagokon kívül a művelúr megoldások hódítanak, és az állatminták sem vonulhatnak még feledésbe, mert a kiegészítők terén kifejezetten szorgalmazzák a trendek. A lágy, fagylaltszínű körömcipők a pasztelles, bézs, és fehér öltözékekkel harmonizálhatnak, de, ha igazán vagányak akarunk lenni, a semleges árnyalatú, monokróm szettünket megfricskázhatjuk egy élénk tónusú, magas sarkú topánnal.

A korallszín minden mennyiségben jöhet idén, de a sárga, a kék, valamint a fukszia is nagyon népszerű a szezonban. Ha barna cipőt választunk, inkább az okkeres, mustáros koloritokra fókuszáljunk, melyek most a legkedveltebbek a natúr divatszínek között.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés