A szélsőségek hódítanak az idei táskadivatban. A miniatűr retikülök mellett a hatalmas kézi- és borítéktáskák is megjelentek. Bár egyik kezünket fixen lefoglalják, legalább sok minden elfér bennük.

hirdetés

A táskaimádók tábora idén két részre szakad, mert vannak, akik a parányi retikülökre esküsznek, míg mások a hatalmas méretű kézitáskákért rajonganak. Oversize shopper-fazonok eddig is voltak, de a túlméretezett levéltáskák újdonságnak számítanak.

Némelyik akkora, mintha egy díszpárnát cipelne az ember a hóna alatt, és emiatt talán nem is túl praktikus, mégis sokan megőrülnek ezekért a darabokért. Korábban már beszámoltunk arról, hogy egyes táskatípusok idén egészen apróra összemennek, de az oversize kreációk jelenségéről sem feledkezhetünk meg, hiszen jó pár újdonságot tartogat számunkra. A túlméretezett ruhák és övek után hatalmas táskákból sem lesz hiány.

Puha párnafazon – A steppelt kézitáskák új generációja

Olyan, mint egy hatalmas díszpárna a kanapéról, a hordozhatóságát azonban megkönnyíti, hogy van egy kis fogantyúja. A street style fotókon máris gyakran találkozhatunk ezzel a táskafazonnal.

A levéltáskává hajtogatható shopper-fazon

Ez a túlméretezett táskatípus akár egy bevásárlás alkalmával is jól jöhet, ám bármikor hozzácsapható az öltözékhez, mert összehajtva – ezt gyakran rejtett patentok is segítik – leginkább egy óriási levéltáskára hasonlít.

Letisztult, elegáns és nőies

Az átlagos borítéktáskánál jóval nagyobb ez a fazon, de visszafogott stílusát tekintve roppant sokoldalú.

Bár nem túl kényelmes cipelni, a mindennapi szetteknek éppúgy divatos kiegészítője lehet, mint az alkalmi öltözékeknek.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés