A színes öltözködés középpontjában ezúttal az edzőcipő áll, ami tavasszal élénk és pasztelles árnyalatokba burkolózik. Így kövesd a felkapott sikket!

hirdetés

Bár a téli szezon sem mellőzte a színes öltözködés alapfeltételeit, tavasszal még nagyobb teret engedhetsz a vibráló tónusok tobzódásának, ehhez pedig az edzőcipő lesz a kulcselem.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A színblokkos összeállítások továbbra sem kopnak ki a divatból, most azonban újabb trend kapcsolódik hozzájuk, amely a lábbeli árnyalatait veszi alapul a színritmus megteremtéséhez. A történet pofonegyszerű, hiszen idén a színes sportcipőké a főszerep, csak úgy hemzsegnek a tavaszi-nyári kínálatban a vidám kreációk.

A színes öltözködés alapja idén az edzőcipő: vérpezsdítő trend formálódik

Még épphogy csak megjelentek a polcokon a színes sneakerek, máris kezdetét vette egy új irányzat, amely az edzőcipő színvilágát emeli át a teljes szettbe, ezzel adózva a színes öltözködés lélekemelő divatjának.

Pasztelles, élénk és semleges árnyalatokkal egyaránt jól működik a dolog, roppant harmonikus lesz az összkép, amennyiben a cipő tónusai az összeállításban, esetleg a sminkben vagy a kiegészítőkben is visszaköszönnek.

Krémes púderszínekkel visszafogott stílushangulatot teremthetsz.

Nem muszáj teljesen azonosnak lennie az árnyalatoknak, elég, ha jól passzolnak egymáshoz.

A szürke nagyon menő idén, biztos, hogy találsz olyan edzőcipőt, ami tökéletesen illeszkedik még a monokróm grafittónusú szettekhez is.

A narancs vibrálását elég csak egy-egy színfoltban megjeleníteni.

A lazúros türkizkékkel sem kell nyárig várni, már kora tavasszal beépítheted a megjelenésedbe.

Imádjuk ezeket a csodásan összehangolt színeket!

A rózsaszínnel, a pirossal és a magentával nem lehet idén félrelőni! Akár együtt is megjelenhetnek az öltözékben.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés