Az talán köztudott tény, hogy a színes öltözködés fiatalító hatással bír, ezek a hatvan év felett járó színésznők azonban még azt is bebizonyítják, hogy a vibráló tónusokat lehet finoman és nőiesen is viselni. Sokan rettegnek a feltűnő, erőteljes árnyalatoktól, hiszen egy színpompás szettben mindenki felhívja magára a figyelmet. Pár apró trükk segítségével azonban nem tolakodó lesz az összkép, sokkal inkább ízléses, stílusos hatást kelt majd az outfit.

hirdetés

Ezek a 60 feletti színésznők a színes öltözködés mesterei

A szimpla fekete-fehér szettekkel semmi probléma nincsen, az alaptónusokból felépülő szettek rendkívüli eleganciát kölcsönöznek a viselőjüknek. Számos nő úgy gondolja, bizonyos kor felett a feltűnő holmiknak a szekrényben a helye, az erőteljes árnyalatokban pompázó ruhadarabok abszolút tiltólistásak. Ezzel szemben a stylistok, illetve más divatszakemberek inkább bátran javasolják a merészebb tónusok bevetését. A színes öltözködés fiatalító hatással bír, vidámabbá és élettel telibbé teszi a kisugárzást.

Való igaz, hogy aki nincs túlzottan nagy barátságban a színekkel, nemigen tudja, hogyan is állítson össze egy vibráló, mégis kellően szofisztikált szettet. Ezek a gyönyörű, hatvan felett járó színésznők mesterien trükköznek a különböző árnyalatokkal, rendszerint bebizonyítják, hogy a színes öltözködés elképesztően sikkes külsőt eredményez. Soha nem viszik túlzásba a dolgokat, megjelenésük minden alkalommal roppant letisztult és nőies.

 

Hollywoodban mindig tökéletesen kell festeni, a rajongók sokszor még az apróbb hibákat sem nézik el az ismert sztároknak. Az öltözködés nagyban meghatározza az adott karaktert, éppen ezért óvatosan kell bánni a színes holmikkal, ám ez nem jelenti azt, hogy a vibráló tónusok tiltólistásak lennének.

Semmiképp nem érdemes bohócnak öltözni, a különböző erőteljes árnyalatok kombinálása mesterkélt és tolakodó kisugárzást eredményezhet. Az élettel teli, színes holmikat csak óvatosan érdemes a szettekbe adagolni, egyszerű alapszínekkel kell őket kombinálni.

A fekete mellett például bármilyen vibráló tónus remekül mutat, de a fehér vagy a natúr színekkel sem lehet mellényúlni egy-egy látványosabb holmi esetén. Nem kell az egész ruhatárat szivárvánnyá alakítani. Sokszor elegendő egy-két csinos, színesebb kulcsdarab, amivel pillanatok alatt feldobható az unalmas, hétköznapi megjelenés.

A színésznők zseniális trükkje, hogy a feltűnőbb árnyalatok mellé nemigen társítanak más színeket, inkább monokróm outfitet állítanak össze. Ha elegáns, letisztult és kifinomult megjelenés a cél, ez a megoldás garantáltan telitalálat lesz!

Kiemelt kép: Franziska Krug/Getty Images for Marc Cain/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés