A színes öltözködés télen talán még különlegesebb összhatást kelt, mint az év bármely más időszakában. Tavasszal és nyáron megszokott, hogy vibrálóbb holmikat aggatunk magunkra, hiszen a feltűnő tónusok remekül passzolnak az időjárás hangulatához. Az őszi-téli szezonban sokan hajlamosak a szekrény mélyére száműzni a látványos árnyalatban pompázó ruhadarabokat, és inkább a szükre, a fekete és a fehér kombinációiból állítják össze a szettjeiket. A színes megjelenés elképesztően feldobja a komor, borús mindennapokat, ráadásul hihetetlenül nőies tud lenni.

hirdetés

A színes öltözködés sikkesebbé varázsolja a megjelnést télen

A látványos, erős tónusú kabátok feltűnővé teszik az összeállítást

Noha a legtöbben ragaszkodnak a szürke, fekete vagy éppen bézs árnyalatú kabátokhoz, a színes verziókkal sem lehet mellényúlni. Való igaz, hogy egy-egy kabátot hosszú időre vásárol az ember, ráadásul a legtöbben egy-két darabot variálnak az egész téli szezon alatt, mégis érdemes lehet beszerezni egy élénkebb, színes változatot. Tény, hogy egy vibráló árnyalatú télikabát nehezebben kombinálható, azonban mindenképpen meghálálja a bizalmat. Roppant nőies, különleges összképet teremt.

Képek: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Christian Vierig/Getty Images.

 

A vibráló pulcsik mellett kivirul az arc

A színes pulóverek a téli szezon jolly jokerei. Nem kell semmiféle extra holmit viselni ahhoz, hogy a hétköznapi szett kissé különlegesebb hatást keltsen. Egy látványos kötött felső bármivel jól mutat, fekete ruhadarabok mellett pedig kifejezetten világít, így még sikkesebb, stílusosabb összképet eredményez. Célszerű a szetthez választott kiegészítőket a pulcsi tónusához igazítani, ettől nem lesz kusza és túlzó az öltözék, sokkal inkább letisztult, ízléses vonalon mozog majd.

Képek: Christian Vierig/Jeremy Moeller/Getty Images.

 

A hatalmas sálak nagyon feldobják az összképet

A hatalmas sálaknak ilyenkor van csak igazán szezonja! Az egyszerű, monokróm összeállításokat hihetetlenül meg tudja bolondítani egy-egy neon- vagy éppen erőteljes színben pompázó verzió. Mivel nagy, vastag anyagmennyiségről van szó, pillanatok alatt a szett vezérdarabjává avanzsál. Legyen szó egyszínű vagy éppen mintás sálról, ha színes, garantáltan sikkes összképet teremt. A megkötésével még tovább lehet igazgatni a hétköznapi szett kisugárzását, a kiegészítő számtalan módon variálható, több stílusban is megjelenhet.

Képek: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A kiegészítők is lehetnek merészebbek

A merész színekben pompázó táskák sokak szerint csak egy-egy alkalommal viselhetők, azonban ez cseppet sem igaz. Nem feltétlenül kell, hogy a kiegészítő színe más ruhadarabon is visszaköszönjön, a vibráló tónusú táskák önmagukban is megállják a helyüket. Ha a reggeli sietségben összeállított szerelés kissé komornak, unalmas hat, az összkép pillanatok alatt feldobható egy színes táska segítségével.

Képek: Edward Berthelot/Christian Vierig/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Christian Vierig/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés