A francia nők szerint ezek a nyári darabok nem hiányozhatnak a sikkes, nőies ruhatárból. A kánikulaszezonban is egyszerű, visszafogott ruhákat kombinálnak.

hirdetés

A francia nők jóformán soha nem hibáznak, ha divatról van szó. A párizsi sikk világszerte népszerű, a letisztult stílust kedvelő hölgyek összeállításaiból bizony bőséggel lehet ihletet meríteni. Noha mindig egyszerű kulcsdarabokat viselnek, mégis van valami plusz, valami stílusesszencia a megjelenésükben, amitől lehengerlően nőiessé válik a kisugárzásuk. Lássuk, melyek a nyári szezon legmenőbb ruhadarabjai szerintük.

A francia nők szerint ezek a nyári darabok igazán feldobják a megjelenést

Farmershort

A rövid farmernadrágok tulajdonképpen soha nem mennek ki a divatból, csupán néha-néha egy kissé háttérbe szorulnak. Idén azonban újult erővel térnek vissza a népszerűségi lista élére, a francia nők már be is szerezték a legcsinosabb fazonokat, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a nyári forróságban. Akár sportos, akár elegáns holmikkal szuperül mutatnak, könnyedén kombinálhatók és csodásan kiemelik a lábakat.

Virágos ruha

A virágos ruha egy francia ruhatárban nélkülözhetetlen alapdarabnak számít. Nem véletlenül imádják ennyire, ezek a csinos darabok tökéletesen vegyítik a romantikus mintákat a könnyed, nyári hangulattal. Akár elegáns események alkalmával, akár szimpla hétköznapok során is bevethetők a szezon legnépszerűbb ruhái, a kifinomult, nőies külső pedig abszolút garantált.

Fehér farmernadrág

A fehér nadrág szuper mentőöv lehet, ha épp nem tudod eldönteni, hogy mit is vegyél fel. A francia nők a nyári szezonban imádják a világos pantallókat, farmereket, amelyek gyakorlatilag bármilyen blúzzal és cipővel bátran összeboronálhatók. A visszafogott árnyalat már önmagában eleganciát, kifinomultságot kölcsönöz a megjelenésnek, talán a legpraktikusabb holmi a nőies cuccok között.

Espadrilles

A szalmatalpú cipők a francia nők kedvencei, a nyári időszakban imádják ezeket a tengerparti hangulatot sugárzó csinos, nőies lábbeliket. Legyen szó egy szimpla belebújós darabról, szandálról vagy épp bokapántos verzióról, bármely espadrilles garantáltan nőiessé, stílusossá varázsolja a megjelenést. A legtöbb cipellő bármilyen stílusban remekül mutat, farmerral vagy szoknyával éppúgy összeboronálható.

Szalmakalap

A szalmakalap a francia nők szerint nem csupán a strandon és a tengerparton állja meg a helyét, az utcai divatban éppúgy sikkessé, stílusossá teszi a megjelenést. Szalmatalpú cipő mellett különösen jól mutat, a passzoló részletek elképesztően ízléses, divatos kisugárzást kölcsönöznek a nyári hétköznapokon. A klasszikus és a színes darabokkal sem lehet mellényúlni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés