A nőies, sikkes megjelenést nem feltétlenül kell túlgondolni, az egyszerű, hétköznapi szettek legalább annyira izgalmassá és nőiessé teszik a megjelenést. A blogger fantasztikusan trükközik a szezon kulcsdarabjaival.

hirdetés

Hétköznapi szettek, egyszerű kulcsdarabok stílusosan

A nőies, sikkes megjelenés egyénenként eltérő lehet, nem lehet egy sémára ráhúzni a stílusosság fogalmát. Sokan különleges, egyedi darabokkal turbózzák fel a ruhatárukat, míg mások az elegáns, kifinomult darabokban hisznek. Vannak, akik a kiegészítőkkel trükköznek, s akadnak olyanok is, akik szimpla alapdarabokkal érik el a lenyűgözően ízléses összhatást. Nincs egyetlen aranyszabály vagy trükk, ami minden esetben garantálja a kifogástalan külsőt, a divatos összkép sokszor az apró részletekben, a harmóniában lakozik.

A különlegesebb, egyedi ruhadarabok beszerzése sokak számára elképzelhetetlennek tűnik, s nem csupán a pénztárca vastagsága miatt. Ahhoz, hogy igazán nőiessé váljon a megjelenés, nem kell mélyen a zsebbe nyúlni, apró finomságokkal is el lehet érni a kifinomult eredményt. Manapság azonban leginkább a letisztult, minimalista trendek tarolnak, s habár egy-két feltűnőbb, kirívóbb darab is lapul egy átlagos ruhatárban, leginkább a kulcsholmik határozzák meg az utcai összeállításokat.

A hétköznapi darabok hatalmas előnye, hogy sokkal egyszerűbben kombinálhatók egymással, mint a színes, mintás és egyedi vonalvezetésű cuccok. A nyári kedvencek tulajdonképpen a kapszulagardrób elveit követik, s noha minden napra jut egy kis farmer, fehér ing vagy éppen atléta, az összhatás még visszatekintve sem tűnik unalmasnak vagy lehangolónak. Egyszerű holmikban is roppant sikkes lehetsz, csak nem mindegy, hogyan kombinálod a szezon alapdarabjait!

Egy fehér ing önmagában is nőiessé és elegánssá varázsolja a megjelenést, nem kell túlzottan sokat trükközni vele ahhoz, hogy a benne rejlő finomság a reflektorfénybe kerüljön. A hétköznapok során bármilyen farmeranyagú holmival kombinálhatod, ilyenkor a lezser elegancia vonalán mozog majd az összkép. Legyen szó farmershortról, szoknyáról vagy éppen hosszabb nadrágról, az eredmény garantáltan sikkes hatást kelt majd.

Noha az ing ugyanaz, a kiegészítők variálásával mindennap újszerűvé válhat a szett. Gondolj rá úgy, mint egy üres vászonra, amit kedved szerint díszíthetsz. Akár a színes táskákat és cipőket is előkeresheted a szekrényből, ám a minimalista, natúr tónusú darabokkal sem tudsz mellényúlni. Nem csak farmerral mutat jól, a szezon kedvenc, nőies rövidnadrágjait is ideje előkapni a ruhatárból!

Az egyszerű fehér atléta a nyári szezon hatalmas trendje lett idén, magabiztosan váltotta le az idáig trónbirtokló fehér pólót. A legjobb, hogy a trikókat csodásan kombinálhatod fehér inggel, a két alapdarabot együtt és külön is viselheted.

Attól függően, hogy mivel kombinálod a legmenőbb kulcsdarabokat, az összeállítás egészen más stílust képvisel. Érdekes, hogy a blogger gyakorlatilag a hét minden napján ugyanazokkal az alapholmikkal trükközik, tulajdonképpen csak egy-egy darabot cserél le a szettjeiben, mégis minden alkalommal sikkes és divatos hatást kelt az összkép.

Amikor elegánsabb, mégis hétköznapi kisugárzásra vágyik, leginkább a kiegészítőket variálja át egy kicsit. A magas sarkú cipő és a különlegesebb táskák kombinációja például abszolút garantálja a kifinomult nőiességet, miközben az alapdarabok repertoárján egyáltalán nem kell változtatni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés