Egyetlen hosszú szoknya akár több stílusban is megjelenhet, néhány apró trükkel rendkívül változatossá teheted a kedvenc darabodat.

hirdetés

Hosszú szoknya több stílusban: csak pár apró trükk az egész

A hosszú szoknya számos stílusban viselhető, különösen a gumírozott, rugalmas derékkal ellátott változatai. Az efféle megoldások talán az egyik legpraktikusabb darabjai a nőies ruhatárnak, ugyanis sportos, laza, valamint elegáns verzióban éppúgy megállják a helyüket. A sikkes pliszírozott szoknyák ráadásul elképesztően divatosak manapság, bárhogy is viseled őket, nem lehet velük hibázni. Abszolút fókuszba helyezik a nőiességet, fokozzák a vonzerőt és különlegessé varázsolják a hétköznapi megjelenést.

A TikTokon rengeteg olyan videóra lehet bukkanni, amely stílustippeket, divattanácsokat mutat be. Ez a vlogger zseniális ötletekkel szolgál, ha szeretnéd kicsit izgalmasabbá tenni a külsődet úgy, hogy nem vásárolsz újabbnál újabb ruhadarabokat. Csak a kiegészítőket cserélgeti, a szoknya pedig egészen más hatást kelt mindhárom változatban. Szimpla alapdarabokkal trükközik, nem kell semmi extra ahhoz, hogy vonzó és egyedi legyen az összhatás.

 

A pliszírozott szoknya hatalmas előnye, hogy könnyedén kombinálható. Legyen szó mokaszinről, magassarkúról, sportcipőről vagy épp csizmáról, a csinos kis szoknya minden esetben alkalmazkodik az adott stílusirányzathoz. A gumírozott derekú darabok különösen jól kihasználhatók, ugyanis egy pillanat alatt hosszú ruhát varázsolhatsz belőlük. Ha kipróbálod ezeket a megoldásokat, senki nem is gondolja majd, hogy minden szettedben ugyanaz a ruhadarab szerepelt.

A kapszulagardrób lényege az olyan alapdarabok beszerzése, amelyek könnyedén és változatosan kombinálhatók egymással. A pliszírozott szoknya bár nőies, mégis némileg semleges darab, ennek köszönhetően egy pillanat alatt sportos, romantikus vagy lezseren elegáns viseletté avanzsálhat attól függően, hogy milyen holmikkal, kiegészítőkkel boronálod össze. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag mindenkinek jól áll, hiszen optikailag nyújtja az alakot, a függőlegesen futó ráncolás és az A vonalban szélesedő szabás szépen karcsúsítja a sziluettet.

Mielőtt beszereznél egy pliszírozott hosszú szoknyát, mindenképpen gondold át, hogy milyen árnyalatok dominálnak a ruhatáradban. Célszerű olyan darabot választani, amely könnyedén beilleszthető a különböző szettekbe, így valóban bármilyen stílusban variálhatod majd.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés