Az edzőcipő ma már nem csak egy kényelmes lábbeli, hanem stíluselem, ami változatos formában jelenhet meg az öltözékben. Ősszel és télen sem veszíti el létjogosultságát a divatban, hiszen gyakran adódnak enyhébb napok, amikor tökéletesen belepasszolhat az összeállításba.

hirdetés

Idővel elfogadottá vált, hogy az edzőcipő kikacsintott a sportcuccok világából, és ügyesen beépült az utcai trendekbe. Sőt, nem csak a vagány lezserséget támogatta jelenlétével, hanem a nőies irányzatokat is sikeresen meghódította. Manapság pedig már az sem kirívó eset, ha a téli időszakban kerül elő a szekrényből a kedvenc sneakers, hiszen az időjárás gyakran zöld utat enged neki, persze, a furfangos rétegezés elengedhetetlen.

Olyan sokféle fazon kering a kínálatban, hogy a nőies szettek és a sportcipők házasítása már abszolút nem okozhat fejtörést. A szélesebb és keskenyebb kialakítású darabok egyaránt jelen vannak a választékban, így az extravaganciát kedvelők sem maradnak dizájnos megoldások nélkül, és a visszafogottság hívei is megtalálhatják az arany középutat a sportos és elegáns stílusjegyek között.

Edzőcipő télen: ilyen nőies lehet az összkép, ha jól kombinálod

Meleg, réteges öltözékkel is sikkesen össze lehet boronálni az edzőcipőket, de éppúgy gond nélkül belekerülhetnek egy harisnyás-szoknyás szettbe. Minden azon múlik, hogyan hozod közös nevezőre a az eltérő stílusesszenciákat, vagyis miként teremted meg az egyensúlyt az öltözékedben.

Egy alapvetően lezser, vagány összeállítás is felmutathat nőies elemeket, például a finom, pasztelles, krémes színharmónia mindenképp lággyá, bájossá teszi a megjelenést.

A menő sportos lábbelik ma már nem csak a fiatalabb korosztály figyelmét keltik fel, egyszerű kombinálhatóságukból és kényelmességükből adódóan az idősebb nők is rákaptak viselésükre, és rendszerint roppant jó érzékkel vegyítik a lazaságot a visszafogott és divatos megjelenéssel.

A kortalan stílusáról ismert Carmen Gimeno nagyszerű tippekkel szolgál, hogyan lehet lezser és nőies divatmódba helyezni a sportos lábbelit. Egyszerű, de fiatalos bőrruhájához remekül passzol a színes sneakers, még akkor is, ha a narancssárga színsávjai nem köszönnek vissza a szerelésében, hiszen a zöld garbóval remekül harmonizál ez a kis színfolt.

Ugyanezt a kötött garbót a hozzá való szoknyával is viselte már a blogger, amihez szintén edzőcipőt társított. Ez az összeállítás harisnyával és kabáttal téliesítve szintén pazarul tud mutatni.

A kötött pulóver és szoknya párosát időnként elsüti Gimeno, aki jobban szereti kényelmes lábbelikkel kombinálni a nőies elemeket.

A lezserség sem áll távol tőle, ez a kötött szettje a kockás gyapjúkabáttal szinte megkívánta a menő edzőcipőt.

Ha kell, kosztümmel is szívesen viseli az ultradivatos, sportos cipőket. Nagyon ért a színharmóniához, amitől minden szerelése harmóniát és nőiességet sugároz.

Renate, a Style alive after 55 blog ötletgazdája finomabb, elegánsabb módon szereti keverni az eltérő stílusokat. Ebben a szettben a bézs és a fekete színharmóniája uralkodik, a brossal összetűzött blúzgallér pedig abszolút nőiessé teszi a kényelmes összeállítást.

Petra Dieners, a Lieblingsstil blog szerzője csodás divatérzékkel rendelkezik, így az ő tippjeit is érdemes ellesni az edzőcipő viselésével kapcsolatban.

Lezser, monokróm öltözékére a kabát teszi fel a koronát.

A túlméretezett pulóver és a bőrhatású nadrág párosa nem csak bakanccsal vagy csinos bokacsizmával mutat jól. A színritmust a fehér sportcipő töri meg, ami derűsebbé teszi az összképet.

Vera Curkan blogger kreatív szettjét is imádjuk. A fekete-fehér összeállításnak köszönhetően alapvetően letisztult, mégis tele van játékossággal.

Maeva Buono Verzola stílusblogger a francia sikk lelkes rajongója. Minden öltözéke szuper nőies, de azért néha az edzőcipős kombinációkat is elsüti. Naná, hogy francia stílusban!

Kamila is nagyon ad a színek összhangjára. Rém egyszerű szerelése, melynek a pufidzseki és a sportcipő a főszereplője, szinte a bézs összes tónusváltozatát felvonultatja.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés