Katalin hercegné ruhatárából könnyű inspirálódni, mivel a lenyűgöző estélyik, sikkes kabátruhák mellett a hétköznapi, lezserebb eleganciát is kedveli. Többször láthattuk már szivarnadrágban, blézerben, az utóbbi időben pedig egy fehér edzőcipőért rajong, melyet bárki könnyedén beszerezhet.

hirdetés

Katalin hercegné megjelenése a divatlapok állandó témája, mivel mindig nagyon sikkesen, mégis elegánsan öltözik fel. Imádja a klasszikus fazonokat, melyekkel kihangsúlyozhatja nőiességét. Sosem esik túlzásba, az aktuális összeállítása mindig tökéletesen passzol az öltözködési szabályokhoz, illetve az alkalomhoz.

Gyönyörű estélyi ruhái vannak, legutóbb például egy arany színű kreációban keltett feltűnést. Ám a kevésbé hivatalos alkalmakkor is mindig remekel, valóságos gyűjteménye van karcsúsító kabátruhákból és elegáns kosztümökből. Az átlagos napokon szívesen visel szivarnadrágot, esetleg farmert, az efféle nadrágokat egyszerű felsőrésszel, blézerrel variálja.

Katalin sokszor nagy divatházak kreációit viseli, de nem ragaszkodik mindig a méregdrága luxusholmikhoz. A hétköznapokon olcsóbb ruhákat visel, sokszor lefotózták már a Mango vagy a Zara ruhadarabjaiban. A cipőkkel sem esik túlzásba, van egy kedvenc lábbelije, ami ugyan nem a legolcsóbb kategória, de mégis elérhető áron kapható.

Katalin hercegné kedvenc edzőcipője mindenhez passzol

Egy fehér edzőcipő mindig jól jön, hiszen a visszafogott darabok a szoknyás összeállításokkal, elegánsabb nadrágokkal és farmerral egyaránt jól mutatnak. Tudja ezt Katalin hercegné is, aki a Veja nevű francia márka lábbelijéért rajong.

 

A Veja V-10 névre keresztelt fazonja 2017-ben jelent meg a kínálatban, és pár hónap alatt az egyik legkelendőbb darabbá vált. Emma Watson és Meghan hercegné gyűjteményében úgyszintén van egy-egy pár, ez természetesen nagyban hozzájárult a népszerűségéhez. A Veja lábbelije ellepte a közösségi médiát, minden divatimádó nő ezt választotta, ha egy kifinomult edzőcipőt szeretett volna.

Katalin hercegné szinte mindig a Veja cipőjét választja, ha nem szeretne magassarkút húzni. Szivarnadrággal és farmerral egyaránt viselte már. Mindennel remekül mutat, ezért valódi jolly joker darabnak számít.

A fehér edzőcipő jól passzol farmerhoz, blézerhez, ám a nőies egészruhákkal sem fest nevetségesen vagy túlságosan lezseren. Az oldalán található díszítések közül pedig kedved szerint válogathatsz. Vannak színes darabok, ám olyanok is kaphatóak, melyek teljesen egyszerűek.

A fehér edzőcipő ingkabátokkal, kockás felöltőkkel és steppelt dzsekikkel egyaránt pazarul mutat. A laza daraboktól igazán modernné válik az összkép.

Az elegáns összeállításoktól sem üt el, azokon a napokon, amikor alkalomhoz illő a sportosan nőies stílus, a letisztult szabásvonalú blézereket, szövetkabátokat kiegészítheted a Veja kreációjával.

A francia márka lábbelijét több verzióban is megvásárolhatod Magyarországon. Választhatsz gyöngyvászonból szabott lábbelit, ennek az ára húszezer forint körül van, vagy nézelődhetsz a bőrből készített cipők között. Utóbbiak ára olyan ötvenezer forint körül mozog. Az oldalán található V betű színe változhat, ám érdemes olyan színt választani, melyet könnyen tudsz kombinálni.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

Kép a cikkben: Samir Hussein, Max Mumby/Indigo / Getty Images. 

  • Megosztás: