A télikabát megkerülhetetlen eleme a szezonnak, ám a praktikum nem feltétlenül zárja ki a divatos dizájnt. A különféle márkák felhozatala most olyan darabokban gazdag, melyek védik a derekat, lábakat, melegen tartják a testet, miközben roppant sikkessé varázsolják a megjelenést.

hirdetés

Bár az ünnepeken már túl vagyunk, a tél még korántsem ért véget, sőt, mondhatni, most kezdődik. A legtöbb márkánál azonban már december közepén elkezdődtek a leárazások, így sokkal kedvezőbb áron szerezheted be az őszi-téli szezon divatos fazonjait. A télikabát esetében ez különösen kecsegtető, hiszen egy jól megválasztott, klasszikus darab nem egy szezonra szól.

4 sikkes télikabát, ami feldobja a megjelenést

A téli szezonban kiemelt szerep jut a kabátnak, hiszen az utcán járkálva jóformán ez a darab árulkodik a stílusunkról, mivel eltakarja az egész szettet. Éppen ezért nem érdemes leragadni az egyszerű, fekete darabok mellett. Sok izgalmas, mégis meleg kabáttal találkozhatsz a kínálatban, melyek remekül feldobják a megjelenést. A hosszabb fazonokhoz már csak egy sikkes csizmára és táskára van szükség.

Maxi műszőrme

A műszőrme kabátok elképesztően népszerűek, ám a 2023-as trendek szerint a maxi, oversize fazonokat érdemes keresni. A túlméretezett kabátok alatt kényelmesen elférnek a vastag pulóverek, roppant könnyű őket rétegezni. A fekete mellett keresd a bézs, fehér vagy a színes darabokat.

Monokróm minták

Az elegáns fazonok kedvelői imádni fogják a fekete és fehér kabátokat. A két szín remekül passzol egymáshoz, szépen kiegészítik egymást. Keveredhetnek, mintát alkothatnak, ettől még látványosabb lesz a felöltő. A texturált felületű szövetkabátok pedig még szürkében sem unalmasak.

 

Szőrmegallér

A szőrmegallér visszatért, ezt már az őszi dzsekiken megfigyelhettük. A télikabátokról sem hiányozhatnak. Bármilyen anyagon helyet kaphatnak, csak még izgalmasabb lesz a kabátfazon, ha a mandzsettánál úgyszintén megjelenik a műszőrme. Viseld farmerral és vastag sarkú csizmával.

Krémesen elegáns

A bézs, vastag szövetből készült kabátokat senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen évek óta megjelennek az őszi-téli felhozatalban. Az elegáns fazon valódi kulcsdarab, ami egyik nő ruhatárából sem hiányozhat. A leárazásokon a klasszikusokat is az eredeti ár töredékéért lehet beszerezni, érdemes ilyenkor lecsapni rá.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Christian Vierig, Jeremy Moeller / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés