Zooey Deschanel monokróm kék szettje egyszerű, szimpla darabokból áll, ám a csinos fazonoknak, a színhatásnak és a retró hangulatnak köszönhetően mégis elbűvölően különleges. A 44 éves színésznő csodásan festett a párizsi haute couture divathéten.

hirdetés

Az uralkodó Peach Fuzz tónus mellett nem csak a fekete-fehér, valamint a szürke és a bordó népszerű kombinációja kap nagy figyelmet az idei divatban, a kék különböző árnyalatai éppúgy sikergyanús szerepben tetszelegnek a tavaszi-nyári kollekciókban. Azt már tudjuk, hogy a hatvanas évek trendjét megidéző sminkek egyik kedvence eleme a babakék szemhéjpúder lesz, a párizsi haute couture divathéten azonban világossá vált, hogy a kék szín varázsa a divat több ágazatában megmutatkozik majd.

Január 22-től 25-ig zajlottak Párizsban a 2024-es tavaszi-nyári haute couture gyűjteményeket felvonultató divatbemutatók, melyeken számos híresség is részt vett. Zooey Deschanel bájos öltözékei régóta inspirációforrásként szolgálnak a retró stílus kedvelőinek, a nemrég elsütött kék szettje például zseniálisan vegyíti a mai trendeket a hatvanas évekből átemelt stílusjegyekkel.

A színésznő kizárólag kék darabokat viselt, monokróm összeállításában nőies és elegáns megvilágításba kerültek a szimpla fazonok.

Zooey Deschanel kék szettje a maga egyszerűségében is elbűvölő

A Fendi divatbemutatójára érkező vendégek zöme úgy tisztelgett a márka munkássága előtt, hogy többféle változatban beleszőtte öltözékébe annak tavaszi vezérszínét, a kéket. Zooey Deschanel kék szettje a legbájosabb megoldások egyike volt január 25-én, bár ő a Patou bemutatójára érkezett, és a divatház által elhintett pasztelles verzió helyett a vibrálóbb azúrkék tónusokat választotta.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Egyszerű fazonokat boronált össze, mégis különleges volt a megjelenése, mellyel kitűnt a tömegből. A szimpla gyapjúpulóver egészen más megvilágításba került az A vonalú miniszoknya, valamint a babakék retikül és a vintage hangulatú magas sarkú cipő mellett.

A 44 éves színésznő ragyogott ebben a monokróm szerelésben, bebizonyította, hogy szimpla darabokkal éppúgy el lehet érni a stílusos és sikkes összhatást.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés