Taylor Swift a hetvenes évek ikonikus darabjait öltötte magára, a retró stílus elképesztően jól áll neki. Egyre többször kacérkodik az izgalmas, trendi összeállításokkal és a régmúlt divatkorszakok sikkes fazonjaival.

hirdetés

Taylor Swift mindig csinosan és stílusosan öltözött, azonban az elmúlt időszakban olyan egyedi és különleges összeállításokban mutatkozik, hogy lassan a divatikonok közül is kiemelkedik megjelenésével. Színpadi szettjeivel már korábban is felhívta magára a figyelmet, ugyanis a csillogó, elképesztően dögös szerelések mellett nem lehet szó nélkül elmenni, azonban most egy hétköznapi outfitjével irányítja magára a reflektorfényt.

Az énekesnő nagyon otthonosan mozog az őszi trendek világában, egyre merészebben variálja a legütősebb szezonális trendeket. A retró stílus fellángolását sem hagyja figyelmen kívül, a modern darabok mellett simán bevállalja a hetvenes évek legnépszerűbb fazonjait. Legutóbbi szettjével mindenkit lenyűgözött, pedig semmi extrát nem viselt, csupán ízlésesen kombinálta a divatos holmikat.

Taylor Swift egyre sikkesebben öltözik: a retró stílus nagyon jól áll neki

Egy retró kordbársony szoknyát viselt, amely a hetvenes évek után most ismét hatalmas térhódításba kezdett, újra megjelent a divat vérkeringésében. A vastag anyagú, mégis dögös és csinos darab már önmagában különlegessé teszi a hétköznapi megjelenést, ám az énekesnő nem állt meg egyetlen izgalmas részletnél. Árnyalatban hozzáillő bőrhatású blézerrel kombinálta a szoknyát, ami egyedien vegyíti az eleganciát és a merészséget.

Ha ez még nem lenne elég, Taylor Swift a cipővel sem finomkodott. Egy tömbsarkú bokacsizmát választott, ráadásul meggyvörös színben, ami első blikkre kissé kirívónak tűnhet, mégis elképesztően jól harmonizál az őszi barna tónusokkal. Sokan úgy gondolják, hogy a földszínek unalmassá teszik a megjelenést, az énekesnő azonban most bebizonyította, hogy a letisztult, könnyed árnyalatokkal sem lehet mellényúlni.

 

A részletekben rejlik a sikkes, stílusos összkép. A különböző anyagok összeboronálásával érte el, hogy igazán különlegessé váljon az eredmény. A hétköznapi szett tulajdonképpen egyszerű kulcsdarabokból áll, a retró stílusnak köszönhetően mégis egyedi és lehengerlően ízléses. És hogy mire tanított meg minket Taylor Swift ezzel az ütős összeállítással? A hetvenes évek ikonikus fazonjai 2023-ban is megállják a helyüket, sőt! Most érdemes csak igazán kipróbálni a régmúlt divatos ruhadarabjait, amelyek kortól függetlenül stílusossá teszik a megjelenést.

Az Instagramon minden rajongó megőrül Taylor Swift szettjéért. Sokaknak feltűnt, hogy az elmúlt időszakban egyre merészebben alakítja stílusát, mintha személyes ízlésvilága egyre inkább kiforrottabbá válna. Az énekesnő határozottan rátalált saját stílusára, amit a követői sem hagynak szó nélkül. Volt olyan, aki azt írta, hogy Taylort a hatalmába kerítette az ősz. Nos, ez az összeállítás valóban igazi őszi kuriózum, a színek, az anyagok és a fazonok is tökéletesen passzolnak az aktuális szezonhoz, miközben a legerősebb trendek szintén megjelennek benne.

Az énekesnő a sminkjével sem finomkodott, hozta a tőle megszokott vörös rúzzsal felturbózott összhatást. A merészebb makeup tökéletesen passzolt az egyébként letisztult, mégis izgalmas összeállításhoz. Imádjuk Taylor Swift stílusát, kíváncsian várjuk, hogy milyen különleges szettel rukkol még elő az átmeneti szezonban!

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

Cikkfotók: Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés