Jennifer Aniston szerint ez a nőies ruha soha nem megy ki a divatból, ráadásul nagyon csinos. Nem először viseli ezt a sikkes, elegáns fazont.

hirdetés

Jennifer Aniston szerint ez a nőies ruha soha nem megy ki a divatból

Jennifer Aniston stílusa egyszerre letisztult és elegáns. Imádja a nőies darabokat, ám soha nem gondolja túl az összképet, igyekszik megmaradni az egyszerű, mégis stílusos vonalon. Nemrég egy hihetetlenül sikkes és különleges darabban kapták lencsevégre, ami magában hordozza a színésznő kedvenc stílusrészleteit.

Az elegáns Reformation kreáció akár egy esküvőn is megállná a helyét. Nem kirívó, hanem finoman nőies, de kétségkívül felhívja a figyelmet a csinos vonalakra, ugyanakkor sikkes formában vonzza viselőjére a tekinteteket. A felsliccelt fazon, a spaggetipánt és a kosaras mellkialakítás fokozza a nőies összhatást, miközben a retró stílusrészletek teszik igazán izgalmassá a megjelenést.

Képek: Phillip Faraone/Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images.

 

Az ember azt gondolná, hogy Hollywoodban mindenki többmilliós kreációkban érkezik a különböző eseményekre. Sokszor hangsúlyoztuk már, a sztárok a hétköznapok során a legtöbb alkalommal egyszerű darabokban mutatkoznak, sokan pedig a rendezvényekre sem költenek hatalmas összegeket csak azért, hogy egy luxustervezői darabban pózolhassanak. Jennifer Aniston nem csak a ruhák terén híve az egyszerűségnek. Úgy gondolja, hogy nem a pénztárca vastagságán múlik a sikkes, stílusos külső.

Az általa viselt Reformation márkájú, Kourtney fantázianévre keresztelt ruha ára 360 euró, ami nem nevezhető túlzónak. A sajtó hamar fel is kapta a mesés darabot, s mindenki ámult rajta, hogy a színésznő milyen fantasztikusan festett ebben a megfizethető árú kreációban.

Nem túlzás azt mondani, hogy Jennifer Aniston már-már ragaszkodik ehhez a nőies darabhoz, hiszen nem első alkalommal viselte ezt a sikkes, csinos fazont. 1997-ben például nem csak a szabásában, a mintájában is nagyon hasonló kreációban lépett a fotósok elé. Mind a ruha vonalvezetése és kialakítása, mind a motívumok nagyon összecsengenek, jóformán csak a színvilágában tér el egymástól a két koktélruha.

A régi fotók nem csak azt igazolják, hogy a színésznő stílusa és ízlése mit sem változott az elmúlt évek során, a divat hullámzására éppúgy felhívják a figyelmet. Idén abszolút előtérbe kerültek a nőies stílusrészletek. A virágos és levélminta, az alakkövető vonalvezetés és a kosaras mellkialakítás egyaránt a klasszikus nőies sikket helyezi előtérbe. Az efféle darabok már az ötvenes, illetve hatvanas években is feltűntek a kínálatban, ám egyértelműen a kilencvenes években élték a virágkorukat. Most, a retró trendek felerősödésével a spagettipántos, alakkiemelő fazonok ismét visszatértek, Jennifer Aniston pedig előszeretettel használja ki a lehetőséget, hogy a kedvenc ruhafazonját viselje egy-egy esemény alkalmával.

Képek: Ke.Mazur/WireImage/Ron Galella, Ltd./Wireimage/Getty Images.

 

Összességében nem is meglepő, hogy Jennifer Aniston rajong ezért a mesés fazonért. Arányos, fantasztikus alakján tökéletesen mutat a testhezálló, mégis légiesen könnyed szabás, amely látványosan kiemeli a nőies vonásokat. A ruha egyáltalán nem túlzó vagy extra, az egyszerűségét azonban egyértelműen ellensúlyozza nőies vonalvezetése. A színésznő már több alkalommal bebizonyította, hogy nem kell túlgondolni az öltözékeket ahhoz, hogy sikkes legyen az öszzkép. Idén abszolút ez a letisztult, retró darab a befutó!

Kiemelt kép: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Phillip Faraone/Steve Granitz/FilmMagic/Ke.Mazur/WireImage/Ron Galella, Ltd./Wireimage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés