Selena Gomez újra felpezsdítette a klasszikus kétrészes szettek divatját. Elképesztően elegáns volt, pedig csak egyszerű darabokat viselt.

hirdetés

Selena Gomez újra bevezette a kétrészes szettek trendjét az utcai divatba

A kétrészes szettek a nyolcvanas években élték a virágkorukat, ám az elmúlt időszakban hullámzóan ugyan, de vissza-visszatértek a divatba. Bár korábban leginkább a kosztümök világában voltak igazán népszerűek, manapság már az egyszerűbb, hétköznapi szettek részeként is sokan vetik be őket. Nem véletlenül olyan közkedveltek, harmóniát és egységet sugallnak, garantáltan ízlésessé teszik a megjelenést, ráadásul csak a kiegészítőket kell már hozzájuk társítani ahhoz, hogy teljes legyen az outfit.

Selena Gomez stílusára mostanában egyre többen felfigyelnek. Az énekesnő tulajdonképpen mindig divatikonként tündökölt, már tinisztárként sokakat inspirált öltözködésével, az elmúlt időszakban mégis fordult a kocka. Mintha a teljes ruhatárát lecserélte volna, ez pedig új stylistjának köszönhető. Erin Walsh bátran nyúl vissza a retró divatkorszakok klasszikusaihoz, és remek érzékkel illeszti be őket a modern trendek közé.

Noha Selena Gomez mindig sikkesen és divatosan öltözött, egyértelműen érzékelhető a megjelenésén, hogy most a belső és a külső abszolút összhangban van. A személyiség és stílus találkozása teszi igazán megnyerővé a kisugárzást, a lehengerlő hatást pedig a jól összeválogatott ruhákkal lehet még inkább felerősíteni. Ezúttal egy klasszikus kétrészes szettben jelent meg, amivel határozottan elvarázsolta a rajongókat.

 

A szoknyás összeállítás telitalálat volt. Igazi téli sikket sugároz magából, pedig tulajdonképpen nincs benne semmi extra. A kétrészes szettek titka éppen abban rejlik, hogy nem túlzóak vagy feltűnőek, a letisztult, egységes összhang mégis zseniális harmóniát teremt, ezáltal elegánssá és nőiessé teszik a megjelenést. Selena és stylistja arra is ügyeltek, hogy a hideg hónapokhoz passzoljon a miniszoknyás összeállítás. A vastagabb anyagnak köszönhetően kifejezetten stílusos, fagyos időben is bevethető outfitet kreáltak.

Selena egyáltalán nem gondolta túl az összképet. Egy egyszerű fekete garbóval és egy könnyed, francia sikkre hajazó magas sarkú cipővel kombinálta a kétrészes szettet. Tulajdonképpen csak egyszerű alapdarabokkal dolgozott, az eredmény mégis ütős lett. Az elegáns hatást egy szimpla fekete szövetkabáttal koronázta meg.

Úgy tűnik, hogy a kétrészes szettek ismét nagyobb szerepet kapnak majd a hétköznapi, utcai divatban. A szimplább kombinációk remekül hozzák a lezser eleganciát, még a kiegészítőkön sem kell sokat agyalni ahhoz, hogy valóban stílusossá váljon a megjelenés.

Kiemelt kép: The Hapa Blonde/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: The Hapa Blonde/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés