A stílusunk nem csak azon múlik, hogyan válogatjuk össze a színeket, mintákat és a fazonokat, hanem olykor a legapróbb részletek fűszerezik meg az összképet. Ezek a parányi öltözködési trükkök arra is képesek, hogy megváltoztassák, vagy épp teljessé varázsolják a megjelenést azáltal, hogy látványosabbá teszik az öltözéket. Nem ordítanak messziről, de hozzáadnak a sikkes kinézethez.

hirdetés

Néha az unalmas darabokból is ki lehet hozni a maximumot, méghozzá plusz költségek nélkül, pusztán egy kis leleményességgel. Biztos sokan emlékeznek még azokra a mikrotrendekre, amikor kötelet, kendőt fűztünk át a nadrág bujtatóján öv helyett, vagy egész egyszerűen megcsomóztuk az öv végét, mert úgy sokkal stílusosabb képet nyújtott.

Még ma is nagy divat feltűrni a póló és a blézer ujját, vagy félig berejteni a nadrágba az inget, pulóvert. A kendő is számtalan módon feldobta már a szetteket: táska fülére kötve, vállra dobva, hajba fonva, vagy kontyba tekerve.

Sőt, a bátrabbak kendőből készítenek maguknak topot, vagy a fürdőruhájukat díszítik vele. Még számos ilyen megoldás létezik, amellyel semmi perc alatt, vásárlás, varrás és átalakítás nélkül lendíthető fel a megjelenésünk. Legtöbbjük apró változtatás ugyan, mégis stílusosabbá teszi az öltözéket.

Öltözködési trükkök a stílusos megjelenésért

Az unalmasnak vélt egyszerű pólófazonok rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Sokféleképpen kombinálhatóak, de két perc alatt akár a szabásukat is megváltoztathatod, olló és tű segítsége nélkül.

A széles vállú ujjatlan felsők tavaly szörföztek vissza a divatba a nyolcvanas évek trendhullámán. Válltöméssel megspékelve, és anélkül is kaphatóak. Nagy előnyük, hogy a szabásuk egy fordított háromszögbe foglalható, ezáltal optikailag karcsúsítják a derekat. Még mindig óriási népszerűségnek örvendenek, ám, ha még nem sikerült beújítanod egy ilyen darabot, az sem baj, mert nagyon könnyen kialakítható egy rövid ujjú pólóból.

Valamivel szűkebb fazont válassz a célra, ne a klasszikus T-szabást. A fehér póló a nyári időszak legsokoldalúbb kreációja, ami sokféle kombinációban viselhető, színekkel is bátran feldobható. Ha a klasszikus farmer-póló összeállítás mellett döntesz, válassz magas derekú nadrágot, tűrd bele a felsőt, és viselj alatta a póló anyagával megegyező színű melltartót. A videóban látható módon tűrd be az ujjakat, és a cicifix pántjával rögzítsd, hogy a karodat mozgatva is tartós maradjon az átdizájnolás.

A melltartótop szintén divatos viseletnek számít idén, nyáron a blézer, vagy az ing alól is felbukkanhat. A mintás, selymes anyagú megoldások luxushatást keltenek az öltözékben, és a legunalmasabb blézer-farmer kombinációt is képesek nőies, sikkes szintre emelni.

Ha van otthon selyemfényű kendőd, hajtsd össze a videóban látható módon, és egyszerűen csomagold bele a balconette fazonú, pánt nélküli melltartódat. A bikinifelsődet is feldobhatod ezzel a rém egyszerű módszerrel. Már csak egy mutatós nyaklánc kell hozzá, és szuperelegáns lesz az összhatás. Az efféle öltözködési trükkök semmibe nem kerülnek, és könnyedén elsajátíthatóak. Így bármikor, pillanatok alatt változtathatsz a megjelenéseden.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés