A kardigán még mindig az egyik legtrendibb darab, ami sokoldalúságának köszönhetően jó ideig biztosan velünk marad. Az elmúlt hónapokban már számos fazonvariációval találkozhattunk, így igazán friss és üdítő hatást kelt a nagymama kedvenc ruhadarabja. Ám a kötött szvetter még mindig tartogat pár izgalmat!

hirdetés

Az őszi divat megkerülhetetlen eleme a kötött kardigán volt, melynek retró változatai igencsak megbolondították a pulóverre épülő öltözékeket. Az üzletek elképesztően menő szvetterkínálattal rukkoltak elő, ami ugyan továbbgöngyölítette a nyolcvanas-kilencvenes évek fonalát, a legkevésbé sem juttatta eszünkbe az ódivatú vagy unalmas jelzőket.

Manapság talán már mindenki rendelkezik legalább egy retró hatású kötött darabbal, amely képes feldobni bármelyik összeállítást. Ám a hagyományos rövid vagy oversize fazonok mellett, egy teljesen úgy trend is megjelent, ami még izgalmasabbá és változatosabbá teszi a kardigánok viselését.

Az új szezonban ismét feltűnnek a kétrészes szettek, amelyek a nyolcvanas évek óta nem voltak ennyire népszerűek. Ám a klasszikus szoknya-felsőrész párosítás mellett, a kötött kardigánokhoz készült topok úgyszintén felbukkannak.

A kardigán elképesztően dögös formában jelenik meg az új szezonban

Az ütős trend jórészt Katie Holmesnak köszönhető, aki már több ízben viselt toppal megbolondított kétrészes szettet. Bár a melltartóra hajazó felsőrész elsőre merésznek tűnhet, a kardigán szépen ellensúlyozza az apró darab kacérságát.

A fast fashion üzleteket is ellepték a kötött anyagból készült felsőrészek és melltartótopok, melyek számtalan fazonvariációval kecsegtetnek.

Az egyszerű darabok rengeteg lehetőséget rejtenek magukban – hiszen hordhatóak együtt vagy külön -, a szexi és nőiesen letisztult kombinációknak jóformán csak a képzelet szabhat határt.

Viseld lazán kigombolva, így sejtelmesen kivillanhat a váll egy része, vagy a dekoltázs.

A puha kardigánokat önmagukban is felveheted, de ingekkel vagy más felsőrészekkel éppúgy összeboronálhatod. Szoknyákkal, nőies egészruhákkal szintén házasíthatod a rövidebb és hosszabb fazonokat, amelyeket akár egy övvel is feldobhatsz. Az apró topok nagyszerű kiegészítései lehetnek az oversize ingeknek, hiszen remekül ellensúlyozzák a túlméretezett darabokat.

 

Kiemelt kép: Craig Barritt/WireImage / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés