Még alighogy melegedni kezdett az idő, máris óriási népszerűségre tett szert ez az ujjatlan, válltöméses felső, ami fazonját illetően a póló és az atléta keresztezéséből született.

hirdetés

A nyolcvanas években nagyon menőnek számított, ha valaki feltűrt ujjal viselte a pólót, és persze a válltöméses felső is óriási divat volt akkoriban. Valószínűleg ezeket az inspirációkat ötvözi az újabban felkapottá vált pólótrikó, ami deltásabbá varázsolja a vállakat, ennek köszönhetően pedig optikailag keskenyebbnek mutatja a derék vonalát.

Karcsúsító hatását leginkább magas derekú nadrággal, vagy A-vonalú szoknyával, sorttal kombinálva fejti ki igazán, de másik előnye, hogy nem tapad rá a testre, vagyis meglehetősen lezser szabással bír.

Válltöméses felső az új kedvenc: az influenszerek odáig vannak érte!

Letisztult, mégis figyelemfelkeltő eleme lehet a retró öltözéknek, de a vagány és nőies stílusjegyek sem állnak tőle távol.

A vállhangsúlyos kialakítás miatt azonban nem mindenkinek áll jól ez a felső, ugyanis a húsosabb felkart még inkább vastagíthatja, a széles vállak sziluettjét pedig jobban széthúzza.

Ez a trikófazon egyébként válltömés nélkül is kapható. Mivel a karöltő igen lenge, érdemes topot venni alá.

Egyszerűségének köszönhetően könnyedén beültethető bármilyen ruhatárba, hiszen jól variálható, kortalan darab.

Szerethetősége azon múlik, ki mennyire akarja mutogatni a karját, vagy mennyire tud megbarátkozni a válltöméssel.

Ez a válltöméses felső szinte végtelen lehetőséget kínál a stílusvariációkra, ráadásul letisztultsága ellenére is ütős kreáció, amit nem lehet nem észrevenni.

  • Megosztás:
hirdetés