A stílusos megjelenés az apró részleteken múlik, és olykor a láthatatlan öltözködési praktikák tökéletesítik az összképet. Nem is gondolnád, mennyit számítanak a nüansznyi trükkök, melyekhez kellék gyanánt szimpla hajgumit, kendőt, vagy szalagot használhatsz.

hirdetés

Hiába tűröd fel lezseren, folyton visszacsúszik a blézer ujja? Vagy egyszerűen csak ráuntál a pólódra, ami hosszabb a kelleténél? Általában ilyen problémák esetén szembesülünk azzal, hogy hiába vesszük meg a legdivatosabb cuccokat, a mutatós öltözék nem csupán ennyin múlik. Rengeteg kis részlet akad, amin elcsúszhat a dolog, például, ha túl hosszú a nadrág, és belóg a cipő alá.

Zseniális, de pofonegyszerű öltözködési praktikák

Ám nem csak az összhang, a változatosság is számít, mégsem vehet az ember lánya minden héten valami új darabot. Bizonyára veled is előfordult már, hogy azért nem érezted jól magad a ruhádban, mert egyszerűen meguntad, úgy, ahogy van.

Ilyenkor előbb jut eszünkbe leselejtezni, elajándékozni és újat venni, esetleg időt és fáradtságot nem sajnálva átalakítani, mint egyetlen kis trükkhöz folyamodni. Pedig átszabás és varrogatás helyett olykor elegendő előkapni egy hajgumit, vagy kendőt, melyekkel csalafinta praktikákat vethetsz be.

Egy vékony szalaggal például megakadályozhatod, hogy folyton kilépj a bő cipőből, és még jól is fog mutatni a rögtönzött pánt. Nézd meg, milyen cseleket alkalmazhatsz, hogy még mutatósabb legyen a szetted!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés