Sia hangját ezer közül is fel lehet ismerni, arca és valós stílusa azonban sokak számára teljesen ismeretlen. Bár egyre gyakrabban lehet látni a 46 éves énekesnő bájos mosolyát, a legtöbben még mindig különleges, egyedi parókáival azonosítják.

hirdetés

A fantasztikus hangú énekesnő már hosszú idő óta dolgozik a zeneiparban, ám csupán pár évvel ezelőtt robbant be a zenei toplisták élére. A való életben irtó sikkes, nőies, csak a színpadon bújik jelmezek és paróka mögé. Az óriási masni már a védjegyévé vált, és nem véletlenül mutatkozik ezekben a feltűnő, egyedi szettekben. Sia misztikussá, rejtélyessé akarta tenni megjelenését, ám a szimpla hétköznapokon nemigen viseli bájos arcát eltakaró pótfrizuráját.

Sia stílusa rendkívül egyszerű, mégis sikkes és nőies

Hihetetlenül hétköznapi, mégis divatos és nőies

Sia szimpla, hétköznapi stílusa mégiscsak kettősséget rejt magában, hiába visel lezser farmert, rendszerint nőiessé varázsolja azt. Egy magas sarkú cipő segítségével pillanatok alatt különlegessé és kifinomulttá tehető a szett. Imádja a hosszú felsőket és kabátokat, ezek remekül formálják az alakot, nyújtják a sziluettet.

 

A 46 éves énekesnő nem viszi túlzásba a cicomát. Néha feldob egy erősebb, vibráló árnyalatú rúzst, azonban összességében nem rejtőzik húsz kiló vakolat a paróka alatt. A farmeranyagú holmikat zseniálisan variálja, miközben a jól ismert ingruhában legalább annyira nőies és vonzó.

 

Imádja a kétrészes összeállításokat és a vibráló színeket

A kétrészes kosztümszettek irtó sikkesek idén, Sia pedig egyszerűen rajong ezekért a darabokért. A válltöméssel megspékelt, karcsúsító fazonok rendkívül előnyösen formálják a vonalakat. Érdemes különleges tónusokat választani, hiszen még inkább nőiessé varázsolják a megjelenést. A púderárnyalatok rendkívül divatosak mostanság, így azokkal garantáltan nem lehet mellényúlni.

 

Egy csinos blézer alapja egy átgondolt ruhatárnak, aki pedig kedveli a merészebb darabokat, érdemes beruháznia egy élénkebb tónusú, különleges szabású zakóra. Sia odáig van a hosszú felsőkért, hiszen ezek nyújtják az alakot, ráadásul optikailag hozzádobnak pár centit az eredeti magassághoz.

Az énekesnő a maga 164 centiméteres magasságával nem számít alacsonynak, ám mégis rendszerint visel magassarkút és csalóka ruhákat, amitől még magasabbnak tűnik.

 

A csinos alakját is szereti megmutatni

Bár általában több réteg ruhába burkolózik, Sia alakja hihetetlenül nőies. Előfordul, hogy egy-egy nívós esemény alkalmával nem rejtegeti tökéletes lábait, ilyenkor irtó ízléses és különleges ruhákba bújik. Nem viszi túlzásba a dolgokat, apróságokkal dobja fel a megjelenését, mint a kivágott vállrész vagy a fodros varrás.

 

A fekete szettek eleganciája örök

Sia egyértelműen az egyszerűség híve, éppen ezért gyakran visel feketét. Ezek a darabok rendkívül elegánsak, ám a szimpla hétköznapokon éppen annyira tökéletes választásnak bizonyulnak. Az énekesnő egy hihetetlenül egyszerű trükkel bolondítja meg megjelenését ilyenkor, színes cipővel és erősebb rúzzsal boronálja össze a sötét ruhadarabokat.

 

Melegítőben is irtó sikkes

A legtöbb hírességet ritkán látni mackóalsóban, holott ők is gyakran választják a kényelmes darabokat. Sia még ezt is roppant stílusosan teszi, figyel az aktuális színtrendekre, valamint a szabással éppúgy trükközik.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for Coachella/Getty Images.

Cikk képei: starzfly/Bauer-Griffin/GC Images/Stefanie Keenan/Getty Images for Daily Front Row/Lester Cohen/Getty Images for FIJI Water/Alberto E. Rodriguez/WireImage/Stefanie Keenan/Getty Images for ELLE/Jim Spellman/WireImage/Gilbert Carrasquillo/FilmMagic/Noam Galai/WireImage/Imeh Akpanudosen/Gilbert Carrasquillo/FilmMagic/Fernando Leon/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés