Eva Longoria fantasztikus stílusáról órákig lehetne mesélni, a 46 éves színésznő az öltözködés nagymestere.  Nincs 160 centi, de jól trükközik az előnyös fazonokkal, és mindig megtalálja a számára tökéletes fazont. Csodásan hangsúlyozza nőiességét, ám az öltözködési fortélyaiban nincs semmi ördöngösség, bárki ellesheti a jól bevált fazonvariációit!

hirdetés

A Született feleségek sztárja kétségkívül az egyik legvonzóbb színésznő Hollywoodban. Rendszerint szerepel magazinok címlapján, gyakran látni nívós események vendégeként, és valljuk be, egyszerűen nem tud hibázni. Ruhaválasztásai mindig kifogástalannak bizonyulnak, profi módon tudja hangsúlyozni adottságainak előnyeit.

 

Fantasztikus alakját kitartó munkának köszönheti, rengeteget tesz azért, hogy megőrizze remek formáját. Egy alacsony termetű nő esetében olykor már egy-két pluszkiló is eltolhatja a testarányokat, ezt az öltözködésben éppúgy figyelembe kell venni. Bár nincs kimondottan tilos ruhafazon, az alaknyújtó szabások segítenek előnyösen hangsúlyozni a nőies vonalakat.

Eva Longoria 156 centiméter magas, így ezeket a nehézségeket minden bizonnyal ő maga is tapasztalja. Ám termete kicsit sem akadályozza a csinos öltözködésben, egyszerű trükkökkel éri el a tökéletes hatást. A 46 éves színésznő ízig-vérig bombázó!

 

Eva Longoria igazán profi ebben a témában, öltözködésben verhetetlen. Elképesztően jól variálja az előnyösebbnél előnyösebb fazonokat. A tökéletesen megválasztott szabással optikailag nagymértékben nyújtható az alak. A jóból keveset adnak, szokták mondani, így ahelyett, hogy hátrányként kerül említésre az alacsony termet, érdemes kihozni belőle a lehető legtöbbet, és megmutatni, hogy egy alacsonyabb nő ugyanúgy kitűnhet a tömegből nőiességével. Eva Longoriától érdemes ellesni a zseniális tippeket.

Eva Longoria az előnyös öltözködés nagymestere, irtó jól variálja a nőies fazonokat

Az előnytelen fazonok magasságtól függetlenül elronthatják az összképet, ám az alacsony nők számára különösen nehezített lehet a pálya. Kicsit sem mindegy, hol kezdődik a nadrág, hol ér véget, vagy milyen a szabása. Egy rosszul megválasztott blúz csakugyan össze tudja tömöríteni a felsőtestet, amitől máris aránytalannak tűnik az alak.

A legfontosabb, hogy minden erőfeszítésnek csak akkor van értelme, ha a tükörből visszaköszönő látvány boldogsággal tölt el valakit, nem pedig azért erőlködik, mert másoknak szeretne megfelelni. Az alacsony termet sokszor ajándék, semmint hátrány lenne, az öltözködési praktikák pedig mindenkinél beválhatnak, hiszen alapvetően alakformáló hatásúak, így a hosszú lábú, magas nők éppúgy bevethetik őket.

 

Eva Longoria rém egyszerű trükköket alkalmaz a ruhaválasztásnál, a vörös szőnyegen és a szimpla hétköznapokon egyaránt figyel megjelenésére.

Ruhaválasztása mindig telitalálat, még az egyszerűbb darabok is csodásan állnak neki

Eva Longoria egyik legegyszerűbb trükkje a tökéletes dekoltázs. Általában mélyen kivágott darabokat visel, amelyek V alakban húzódnak. Ez a szabás egyértelműen nyújtja a felsőtestet, pláne akkor, ha a mell alatt végződik. Nehéz eltalálni az arany középutat, hiszen könnyedén át lehet billenni a ló másik oldalára, amitől már nagyon kihívóvá válhat a megjelenés. Éppen ezért, abban az esetben, ha feltűnő, mély dekoltázzsal szabott a kreáció, minden egyéb legyen a lehető legegyszerűbb. Ez a ruhadarab színére, fazonjára és a mintázatára egyaránt érvényes igazság.

 

A mell alatt húzódó keresztpánt vagy az igencsak magas derekú nadrágok egyaránt azt a hatást keltik, mintha az illetőnek rendkívül hosszú lábai lennének. Egy kis válltöméssel kombinálva különösen csinos, vonzó sziluettet formál egy ilyen összeállítás.

 

Az aszimmetrikus szabások és a geometrikus élek egyaránt az alacsony termetű nők kezére játszanak. Egy feltűnőbb, sarkos válltömés megemeli a vállakat, V alakú kivágással társítva elképesztően nyújtja a felsőtestet.

A cakkos szabás nem engedi, hogy a ruha bárhol vízszintes vonallal vágja el a testvonalat, így ahelyett, hogy összetömörítené a csinos alakot, inkább kiemeli az előnyöket. A monokróm színválasztás az egyik legegyszerűbb trükk, amit bárki bevethet a mindennapi öltözködésben. Megfelelő szabásokkal megtámogatva folytonossá teszi a test vonalát, ezáltal alaknyújtó hatással bír.

 

A földig érő ruháktól, kezeslábasoktól sem szabad elzárkózni. Hatalmas tévhit, hogy az alacsony termetű nők számára ezek tiltott darabok, csupán a fazon nem mindegy. A derékban húzott, mélyen dekoltált és már egészen magasan kiszélesedő szabás garantáltan nyújtani fogja az alakot ahelyett, hogy összenyomná azt.

 

Eva Longoria a hétköznapok során is szuperül alkalmazza a trükköket

Eva Longoria a hétköznapok során ugyanúgy beveti ezeket a finom praktikákat, ahogy azt a nívós eseményeken teszi. A magas derekú nadrágokat kedveli, amelyek különösen nyújtják a lábakat, V kivágású felsőrésszel társítva pedig a felsőtest sem fog zömöknek és rövidnek tűnni..

 

Zseniális trükk továbbá a magas sarkú cipő viselése. Bár hosszú távon igencsak kényelmetlenné válhat, valamint egészségügyi hátrányokkal csakugyan járhat ez a csinos fazon, valóban nyújtja a lábakat optikailag, ezzel együtt pedig fantasztikusan formálja az egész alakot, ráadásul az önbizalomra éppúgy hatással lehet.

 

A téli, hidegebb időjárásban a garbó közkedvelt alapdarabnak számít. Eva Longoria is viseli ezt az egyszerű szabást, annak ellenére, hogy a kivágott, mélyen dekoltált ruhák rajongója. A jól bevált praktikához tartja magát, egy magas derekú nadrággal párosítja a magas nyakú felsőt, így az nem nyomja össze a felsőtestet. Az övvel derékhangsúlyossá teszi az összeállítást, így emeli ki tökéletes alakját.

 

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

Cikk képei: Marc Piasecki/WireImage/Pascal Le Segretain/JC Olivera/Michael Kovac/Getty Images for Acura/BG002/Bauer-Griffin/GC Images/Pierre Suu/GC Images/Jacopo Raule/GC Images/Gotham/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés