Rihanna a pécsi kesztyű nagy rajongója, az idei Super Bowl félidejében egy tűzpiros darabot viselt, amit abszolút a szettjéhez igazítottak. Az énekesnő nem először választott a Pécsi Gloves International termékei közül.

hirdetés

A magyar divat méltán népszerű a határon túl is. A legtöbb márka és tervező nem csupán hazánkban építgeti vásárlókörét, külföldön éppúgy kapósak a termékeik. A pécsi kesztyű, pontosabban a Pécsi Gloves International termékei világszerte ismertek, ám arra senki nem számított, hogy az egyik legnézettebb sportesemény félidejében is feltűnik egy általuk készített darab. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara egy Facebook-posztban tudatta a divat szerelmeseivel, hogy Rihanna vörös színben pompázó kiegészítője egy sikkes pécsi kesztyű volt.

Azóta már a márka Instagram-oldalán is látható egy bejegyzés, amelyben Dorothy Gasparnak, azaz a magyar származású Gáspár Dórának mondanak köszönetet az együttműködésért.

A vörös pécsi kesztyű tökéletesen passzolt Rihanna szettjéhez

Rihanna öltözködése rendkívül különleges és merész. Noha a Halftime Show alatt a legtöbb sztár több alkalommal is átöltözik, ő a teljes előadást egyetlen összeállításban tolta le. A stylistok csupán apró változtatásokat eszközöltek az énekesnő megjelenésén. A tűzpiros szetthez egy gyönyörű bőrkesztyűt húzott, amelyről azóta kiderült, hogy egy egyedi pécsi kesztyűről van szó.

A Super Bowlon való szereplés bizony presztízskérdés, hatalmas elismerés, ha egy sztárt felkérnek az egyik legnézettebb esemény megtartására. Bár a legtöbben alapvetően csak a produkciót figyelik, a Haltime Show esetében a látványos, merész összeállítások éppúgy a show részét képezik, a rajongók pedig imádják a különleges szetteket. Rihanna idén cseppet sem tolta túl a flancot, extravagáns megjelenés helyett a nőies, mégis vagány, kényelmes vonalat választotta.

 

Ehhez tökéletes választás volt a tűzpiros színben pompázó, puha báránybőrből készült pécsi kesztyű, amely igazán kifinomulttá tette az egyébként ütős összhatást. Az énekesnő hatalmas rajongója a márkának, nem először viseli a Pécsi Gloves International csodás darabjait. A magyar manufaktúra több variációval is készült az eseményre, ám Rihanna választása végül erre a mesés kreációra esett. A szettnek hatalmas visszhangja volt a sajtóban, az emberek drámainak tartották a pillanatot, amikor az énekesnő felhúzta a csinos, látványos kiegészítőt.

A pécsi kesztyű Instagram-oldalán látható bejegyzések szerint nem Rihanna az egyetlen sztár, aki pécsi kesztyűt választott stílusos szettjéhez. Korábban Katy Perry és Nicki Minaj is pécsi kesztyűben pózolt a kameráknak.

A márka reklámjai legendásak

És ha már pécsi kesztyű, nem lehet szó nélkül elmenni a magyar márka legendás, emlékezetes reklámjai mellett sem. A hazai manufaktúrának nagy múltja van a divatszakmában, ha bőrkesztyűről van szó, szinte biztos, hogy mindenkinek a pécsi kesztyű ugrik be elsőként. Ezek a reklámanyagok szinte beleégtek az emberek emlékezetébe, ám nem csak a retró hangulat miatt érdemes visszanézni a múltból megmaradt képkockákat, hiszen az szintén leszűrhető belőlük, hogy a nyolcvanas években gyártott pécsi kesztyűk éppúgy időtálló, sikkes dizájnnal rendelkeztek.

 

 

Kiemelt kép és cikkfotó: Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation/Getty Images.

  • Megosztás: