Hugh Grant felesége elképesztően stílusosan öltözik. Minden alkalommal bebizonyítja, hogy a klasszikus megjelenés egyáltalán nem unalmas.

hirdetés

Hugh Grant felesége rajong a klasszikus divatért

Hugh Grant felesége igazi természetes szépség, aki bolondul a klasszikus fazonokért és a letisztult eleganciáért. Ő nem azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy feltűnő árnyalatokat visel vagy látványosan kivágott, sokat mutató darabokban kíséri el a férjét a vörös szőnyeges eseményekre. Anna a visszafogott, egyszerű darabokat részesíti előnyben, megjelenése mégsem unalmas.

Legyen szó valamilyen nívós hollywoodi eseményről vagy egy szimpla hétköznapról, Hugh Grant felesége mindig a klasszikus divathoz nyúl. Nem feltétlenül foglalkozik az aktuális trendekkel, csak a saját ízlése szerint öltözik, imádja a régi vágású, egyszerű vonalvezetésű darabokat.

Anna gardróbjában főként fekete, sötét tónusú holmik lapulnak, valahogy mégis meg tudja bolondítani a monokróm szetteket. A galériában mutatjuk a legcsinosabb választásait az elmúlt időszakból.

 

Semmit nem visz túlzásba, mégis hihetetlenül csinos és sikkes. Az ember azt gondolná, hogy színes darabok és különböző, merész fazonok nélkül könnyedén unalmassá válhat a megjelenés, ám Hugh Grant felesége erre abszolút rácáfol. Stílusos öltözködésének titka éppen a visszafogott, letisztult ruhatár.

Nem egy magamutogató típus, egyedül aligha kapják lencsevégre a fotósok. A rajongók ritkán láthatják a sikkes Annát, aki azért néha-néha elkíséri férjét a különböző díjátadókra és bemutatókra. Ilyenkor soha nem okoz csalódást, minden alkalommal elegánsan, nőiesen öltözik fel.

A hétköznapokon gyakran visel szimpla farmert, de bőrhatású nadrágban is fotózták már. Bármilyen meglepő, még a vagány bőrnaciba is bele tudja csempészni a kifinomult eleganciát, olyan kiegészítőkkel kombinálja, amitől egészen könnyeddé és visszafogottá válik a megjelenése. Anna remek érzékkel válogat a ruhadarabok között, ráadásul nagyon figyel az apró részletekre.

Az ékszereket mindig a ruhához igazítja, a blézeren található gombok színe tökéletesen passzol az általa viselt karkötőhöz. A cipők terén sem a feltűnő fazonokat választja, a jól bevált klasszikusok repertoárjából válogat. Gyakran visel bokapántos körömcipőt, amely azért kifejezetten meg tudja bolondítani az egyszerűbb ruhákat és szetteket.

Kiemelt kép: Arturo Holmes/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés