A vírushelyzet nagyban átalakította az öltözködési szokásokat, hiszen az otthon tartózkodás és az otthoni munkavégzés magával hozta a mackónadrágok korszakát. A kényelem felülírta az eleganciát, ám ezek a darabok is lehetnek rettentően sikkesek és divatosak, ha jó ízléssel kerülnek párosításra. A legtöbb nő a hideg, téli napokon még akkor sem szeret kosztümnadrágot vagy szoknyát felvenni, ha kimozdul otthonról, hiszen ezek nem a legvastagabb ruhadarabok a szekrényben. Lazább napokon, a nagy mínuszokban az otthoni öltözék is jó választás lehet, a melegítő télikabáttal sok esetben igazán remekül mutat.

hirdetés

 

A melegítő szuper menő tud lenni utcai öltözékben, télikabáttal kombinálva

Hosszú pufikabáttal kifejezetten stílusos

A hosszú pufikabát és melegítő kombinációja nemcsak meleg, hanem sikkesen sportos, illetve lezseren vagány párosítás a téli napokra. Egy fekete, szűkebb szárú melegítő ráadásul cseppet sem kelti a slampos mackónadrág hatását, így egy bakancs is bátran elfér a szereléshez. Ez a szett minden bizonnyal kellően kényelmes, tökéletes választás, ha el kell szaladni a boltba, akár a karácsonyi bevásárló túrára is ideális. Amellett, hogy lezser megjelenést kölcsönöz, roppant divatossá teszi a megjelenést.

A szövetkabát eleganciája sokat dob a lezser szetten

Régebben a legtöbben frászt kaptak volna a mackóalsó-szövetkabát kombinációtól. Ha ehhez még egy magas sarkú csizma is párosul, szinte adja magát a feltételezés, hogy garantált a divatkatasztrófa. Mára azonban egyre nagyobb divat a különféle stílusok mixelése, kellő finomsággal összeválogatva pedig kifejezetten sikkes összeállítást eredményezhetnek a nőies és vagány ruhadarabok.

A hosszú szövetkabát eleganciája megtöri a melegítő sportos, lezser hatását, így simán elfér mellette egy magas sarkú csizma. A színharmóniára azért érdemes odafigyelni, hiszen egy letisztult, nude árnyalatú mackónadrágot választva, a nőies, lágy összhang könnyebben elérhető.

A hosszú kabátok bakanccsal és sportcipővel egyaránt jól mutatnak

A téli hidegben – különösképpen hóban – érdemes bakancsra cserélni a nőies csizmákat, lehet merészen kísérletezgetni, ugyanis az idei divat nagyon megengedő a furcsa kombinációkkal kapcsolatban. A chunky fazonok melegítővel összeboronálva nagyon vagány összképet eredményeznek, kifejezetten stílusos hatást kelt az öltözék, ha minden részlet klappol.

Egy hosszú kabát, ami akár leér a bakancs száráig, el is takarja az otthoni ruházatot, így az utcán senkinek nem tűnik fel, milyen laza ruhadarabok alkotják a szettet. Enyhébb napokon az edzőcipő és télikabát párosítása szintén jó opció lehet, egy utcára tervezett mackóalsóval különösen sportos és sikkes lesz a végeredmény.

Rövid télikabáttal még izgalmasabb a hanyagul nőies szett

A rövidebb kabátok nem takarják el az alsó öltözetet, de ez egyáltalán nem probléma. A mackóalsó ismét virágkorát éli, a bővebb darabok is bátran hordhatók idén. Egy rövidebb fazonú télikabát nagyon vagánnyá varázsolja a szettet, különösen, ha a színek passzolnak egymáshoz. Egy baseballsapka tökéletes kiegészítője lehet ezeknek az összeállításoknak.

A műszőrme kabát nem véletlenül a szezon kedvence

A műszőrme kabát igencsak sokoldalú téli darab, így nagyon hasznos tud lenni, ha valakinek ott lapul a gardróbjában egy ilyen kreáció. Attól függően, hogy mivel kerül párosításra, a megjelenés lehet sportos, vagány, elegáns és kifinomult egyaránt.

Melegítővel kombinálva első blikkre kissé lezser az összhatás, ám mindeközben nagyon stílusos külsőt kölcsönöz. Egy vastag plédsállal különösen feldobható ez a szett, ami nagyon meleg és kényelmes, így a hidegebb napokon is remek választás.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikk képei: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés