A 21 éves Sadie Sink egy soron következő szerep kedvéért vált meg gyönyörű hosszú hajától, az új frizura egy vadabb retró fazon, de a színésznő abszolút magáénak érzi.

hirdetés

Még a profi fodrász is kétségekkel teli izgalommal vágott bele Sadie Sink rézvörös hajzuhatagába, amit nagyjából azóta csodál a világ, mióta a színésznő felbukkant a népszerű Stranger Things című sorozatban. Szinte mindenkit – aki látta a sorozatot – kíváncsivá tett akkoriban, hogy ki ez a tehetséges lány, hol bujkált eddig, és ki a fodrásza? Gyönyörű haján nem is változtatott azóta, hogy a Netflix horrorszériája meghozta számára az ismertséget.

Ám most egy szerep kedvéért bevállalt egy új fazont, nyilván parókával is megoldható lenne az átalakulás, de valamilyen szinten már ő is vágyott a változásra.

Sadie Sink mindenkit meglepett, de nagyon jól áll neki az új frizura

Tommy Buckett, a Marie Robinson Salon hajstylistja készítette el a színésznő floppy-shaggy stílusú mullet fazonját, ami egy kissé kócos, erősen rétegelt, vadóc frizura. Teljesen más, mint amit eddig megszokott, így a fodrász kissé izgatott volt, hogy ráhárult ez a feladat. Buckett bevallotta a Vogue-nak, hogy tartott a közvéleménytől, attól félt, utálni fogják azért, hogy megszabadította Sadie-t ikonikus hosszú tincseitől.

Ez egy nagy váltás a romantikus, selymesen lágy, hosszú frizura után, de a színésznő azonnal azonosulni tudott vele, és a visszajelzések is pozitívak.

A fodrász azt is elárulta a Vogue magazinnak, hogy a vágás előtt alaposan átbeszélték a koncepciót, végül abban állapodtak meg, hogy a kilencvenes évek vonalán elindulva, az akkori sztárok androgün frizuráit veszik alapul, a nőiességet pedig lágy hullámokkal, bozontos választékkal viszik bele.

Az eredmény szuper lett, bár tény, hogy egy ilyen frizura elkészítésekor mindig kétesélyes a játék, hiszen nem elég levágni, tudni kell viselni is, ami Sadie Sink esetében egyértelműen megvalósul.

Tommy Buckett most már megnyugodott, hiszen ez a vágás fantasztikusan passzol a színésznőhöz, ráadásul a rétegekkel kialakított textúra és volumen még izgalmasabbá tette a megjelenését. Ám, azt kihangsúlyozta a Vogue-nak, hogy Sadie Sink természetes hajárnyalatát sohasem változtatná meg, szépen lehet hangsúlyozni, ha itt-ott aranyló tónusú fényt kap a frizura, viszont vétek lenne teljesen más színt kreálni belőle, annyira különleges és gyönyörű.

A mullet újra divatos, és Sadie Sink előtt már többen kipróbálták. Kristen Stewart volt az, aki miatt sokan felfigyeltek erre a divatos fazonra, de korábban Miley Cyrus, Barbie Ferreira, Maisie Williams, és A nagy pénzrablás Tokiója, Úrsula Corberó szintúgy bevállalta a vagány fazon valamely változatát.

Kiemelt kép: John Sciulli/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés