Jennifer Garner szerint nem megy neki az álca, nem tud valótlan lenni. Bár a színészetben fontos, hogy több karakter bőrébe bújjon az ember, minden szerepben hitelesnek kell lennie. Ezúttal az Allure magazin kedvéért alakult át, többféle frizurát és stílust kipróbált.

hirdetés

A Golden Globe-díjas színésznő a magánéletében nem szeret másnak tűnni, így talán kissé váratlanul érte az Allure elképzelése a megbeszélt fotózással kapcsolatban. Az 51 éves Jennifer Garner sokszínűségére fektetett nagy hangsúlyt a magazin, így többféle stílusban, más-más frizurával kapta lencsevégre Tom Schirmacher.

Most a dögös oldalát mutatta meg úgy, mintha időutazó lenne: megjelenik a hatvanas-hetvenes évek gombafrizurás szőke szépségeként, a nyolcvanas-kilencvenes évek vörös ruhás, vagány divatdívájaként, majd a korai kétezres évekbe ugrik át, hogy megmutassa magát dögös vörös hajjal, a címlapon pedig modern, sportos nőként csillantja meg vonzerejét.

Jennifer Garner csodaszép a fotókon, de nem mindegyik frizuraválasztás passzolt hozzá

Áprilisban debütált az Apple TV+ új sorozata, Az utolsó szavai címmel, amelynek egyik főhősét Jennifer Garner alakítja. A színésznő mostanában ennek népszerűsítésével foglalatoskodik, és ha már előtérbe került, az Allure magazin tartalmas interjút készített vele.

A háromgyermekes Garner nem az extravagáns, dögös stílusáról híres, most azonban kapott az alkalmon és többféle vagány, nőies szettben megmutatta magát.

Csodaszép mindegyik fotón, de a gombafrizura látványosan nem az ő világa. Kissé mintha rá is pakolna néhány pluszévet a mézszőke körfazon.

Bár láthatóan nagyon évezte a fotózást, a színésznő bevallotta a magazinnak, hogy nehezére esik hamis képet mutatnia magáról. Pedig annyira jól sikerült az álca, hogy tényleg nem sokan ismerték fel őt a címlapon és a magazinfotókon.

Adir Abergel különféle divatkorszakok szerint választott parókákat a színésznőnek, a stylist, Yashua Simmons pedig igyekezett Garner dögös oldalát kidomborítani. James Kaliardos egy csipetnyi titokzatosságot csepegtetett Jennifer megjelenésébe a füstös szemsminkekkel, de nem hagyta, hogy elszabaduljon a makeup, minden más natúr árnyalatú.

Kiemelt kép: Andrew Toth/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés