Ha a nevéről nem is, de a jól fazonírozott hajáról biztosan felismered ezt a színésznőt, hiszen retró rövid frizura témában őt dobja fel legtöbbször a Pinterest. Ezt a merész vágást az őszi divat is szorgalmazza!

hirdetés

A 31 éves színésznő, Úrsula Corberó A nagy pénzrablás című, a Netflix által is forgalmazott sorozattal vált igazán ismertté, később pedig rövid frizurájával vonta magára a figyelmet az interneten.

Bár nem ő az egyetlen, aki újramelegítette a nyolcvanas évek kedvenc hajfazonját, de kétségkívül nagy szerepe van abban, hogy ez a megosztó retró frizura ismét lelkes követőkre talált.

Az őszi divat nagy durranása lesz ez a retró rövid frizura: a színésznő kedvet csinál hozzá

Talán elsőre nehéz elképzelni, de a nyolcvanas évek hajstílusai között is akadnak olyan gyöngyszemek, melyek kis újragondolással igazán nőiessé teszik a megjelenést. Jó, talán a Bundesliga-frizuraként, vagy focistahajként emlegetett fazon nem szerepel ezen a listán, ám stílusos átmenetekkel megbolondítva, meglepően jól működik.

Erre már tavaly rácsodálkoztunk, amikor az elöl rövid és frufrus, hátul pedig hosszabb hajkreációk megjelentek a kifutókon, a népszerű modell, Edie Campbell pedig bebizonyította, hogy ez a tépett, kissé punkos, mégis ultranőies séró igenis stílusosan viselhető.

Úrsula Corberó szintén bevállalta ezt a divatos vágást, és merész választásával sokakat inspirált. A színésznő zseniálisan formázza sokoldalú frizuráját: ha akarja, vagány és dögös, máskor pedig romantikusan nőies. Mivel ősszel tovább tombol a retró divat, várhatóan ez a fazonkialakítás sem hiányzik majd a kedvencek közül, hiszen már most rengetegen utánozzák.

 

Kiemelt képek: Europa Press Entertainment, Stefania D’Alessandro/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: