Isabelle Huppert már februárban megmutatta, hogy melyik rövid frizura lesz a legtrendibb 2023-ban. Bevállalta a dögös fazont és cseppet sem bánta meg, hogy levágatta félhosszú tincseit.

hirdetés

A francia nők mindig előre tudják, hogy mik lesznek a legnagyobb, legnépszerűbb trendek. Ez nem csupán az utcai divatban érzékelhető, a frizurák terén éppúgy remek ízléssel választják ki az új hajfazont. Isabelle Huppert színésznő már tél végén megjósolta, hogy melyik stílusért bolondulnak majd a nők tavasszal és nyáron. A rövid shag elképesztően jól áll neki!

Isabelle Huppert rövid frizura mellett döntött: ez a vágás a legtrendibb a szezonban

Sok nő kifejezetten ragaszkodik a hosszú tincsekhez, ám a nőiesség és a sikkes külső egyáltalán nem a frizura hosszán áll vagy bukik. Manapság a rövid fazonok hódítanak igazán, elég, ha csak a bobstílus népszerűségére gondolunk. Isabelle Huppert évekig viselte változatosan félhosszú haját, mindig igyekezett izgalmasan variálni az egyszerű, mégis gyönyörű hajkoronáját. A rajongók jóformán ezzel a hajhosszal szokták meg a képernyőn, ám a hetvenéves színésznő most meghúzta a váratlant.

Egyértelműen a vérében van a francia sikk, merész hajstílusra váltott az egyszerű, egyenes, félhosszú vágásról. A menő shag most a legnépszerűbb fazon, Isabelle Huppert jóformán trendet teremtett látványos frizuraváltásával. A rövidebb tincsek elképesztően jól állnak neki. Az ember azt gondolná, a színésznő már nem lehet dögösebb és vonzóbb, ám az új vágás hihetetlenül sokat dobott az egyébként is magával ragadó kisugárzásán.

 

A shag fazon nem a véletlennek köszönheti elsöprő népszerűségét. Ez a sikkes rövid frizura kortalan és klasszikus, mégis egy kis dögösséget, vadócságot visz a megjelenésbe. A fiatalabb és az idősebb korosztály számára éppúgy remek választásnak bizonyul, ugyanis minden életszakaszban érvényesíteni tudja pozitívumait. Nőiessé és vonzóvá teszi a külsőt, miközben bizonyos életkor felett, mint például a hetvenéves Isabelle Huppert esetében is, látványosan fiatalító hatással bír.

A frufru csodásan keretezi a színésznő arcát, vonásai sokkal hangsúlyosabbá váltak a kissé kócos, rétegesen vágott fürtök hatására. Ez a frizura egyenes és hullámos verzióban is fantasztikusan mutat, ám az egyértelmű, hogy idén a szedett-vetett, torzonborz verzió tarol a divatban.

Huppert nem csak a fazonon változtatott, hajának tónusa is sokkal világosabb lett, amitől még látványosabb az átalakulás. Ez a könnyed vöröses árnyalat elképesztően jól áll neki!

A shag vágást tényleg érdemes kipróbálni, ha egy kicsit dögösebb, merészebb külsőre vágyik az ember lánya, hihetetlenül feldobja a megjelenést. Egyáltalán nem nehéz beszárítani, azonban azzal valóban számolni kell, hogy ha egy szimpla középhosszú fazonról vált valaki, valószínűleg sűrűbben kell meglátogatnia a fodrászát, ha egy rétegesen nyírt frizurára esik a választása.

A shag vágásnak egyébként számtalan különböző verziója van, így mindenki kedvére válogathat a menő változatok közül. Egy profi fodrász segítségével könnyedén rá lehet találni arra a frizurára, ami a leginkább passzol a haj eséséhez, illetve a személyiséghez.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

Cikkfotók: Daniele Venturelli/Getty Images for The Red Sea International Film Festival/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés