Kristen Stewart abszolút a vagány frizurák híve. Soha nem érdekelte, hogy melyek az aktuális trendek, bátran bevállalta a legmerészebb vágásokat is. Mondhatjuk, hogy a színésznő megelőzte a divatot, hiszen az általa választott stílusok mára elképesztően sikkessé váltak. Képeken mutatjuk a legmenőbb vágásokat.

hirdetés

Kristen Stewart a vagány frizurák híve: képeken a menő hajstílusok

A folyamatos megújulás minden nő számára fontos, Kristen Stewart pedig igencsak komolyan veszi a feladatot. Már megszokhattuk tőle, hogy rendszerint új fazonra vált, de még a hajszínével is gyakorta trükközik. Korábban sokan döbbenten nézték a színésznő fazonválasztásait, melyek az éppen akkor aktuális trendek alapján valóban merésznek és bevállalósnak hatottak. A divatvilág azonban hullámzó, így a retró trendek fellobbanásával a korábban extrém vagánynak gondolt hajstílusok is populárisabbá váltak.

Vannak, akik szívesebben választják a klasszikus, már jól bejáratott frizurákat, míg másokat cseppet sem zavar, ha megfordulnak utánuk az utcán a merész hajfazon láttán. Kristen Stewart egyértelműen ezt a csapatot erősíti. Az egyéni stílus kialakításába a haj formájának, színének megválasztása éppúgy beletartozik, így sokkal inkább a belső sugallat a fontos, hiszen a divat csupán a lehetőségek tárháza, így nem feltétlenül muszáj sarkosan követni az önkifejezéshez. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát a választott frizurával.

 

A színésznő imádja a retró fazonokat, amelyeket manapság újra felkapott a divat, ráadásul nem csak lázadó lelkületűek aknázhatják ki a bátrabb vágásokban rejlő lehetőségeket. Noha való igaz, hogy még manapság is merésznek és bevállalósnak bizonyulnak, ám nem feltétlenül olyan extrémek, mint pár évvel ezelőtt. Habár az Alkonyat című filmben hosszú, gesztenyebarna tincsekkel vált ismertté, Kristen Stewart a való életben inkább a rövidebb fazonok mellett teszi le a voksát.

Annak ellenére, hogy valóban egyedi és különleges frizurákról van szó, a rövidebb hajstílus nem jelenti azt, hogy homályba veszne a nőiesség. A belülről áradó sikk, maga a kisugárzás sokkal inkább meghatározza a nőies összképet, mint az, hogy hány centisek a tincsek.

Amennyiben valakinek a személyes ízlése közelebb áll a vagány, merész divatvilághoz, elképesztően művi és mesterkélt hatást kelthet egy társadalmi szempontból elfogadottabb, átlagosabbnak mondható fazon. A frizura éppen annyira lehet az önkifejezés eszköze, mint az öltözködés, ezért nem éri meg leragadni a szokványosabb vágási technikáknál.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés