A húszesztendős Sadie Sink már nem számít kezdődnek a szakmában. A fiatal színésznő számára a Stranger Things hozta meg az ismertséget, manapság pedig egyre népszerűbbnek számít Hollywoodban. Egy fotósorozat kedvéért most elővette a csábító, nőies oldalát.

hirdetés

Sadie Sink karrierje korán indult, mindössze hét éves volt, amikor az édesanyja elvitte egy színjátszókörbe. A fiatal híresség már gyerekként érdeklődött az ének, tánc és a színpad iránt. Hamar kiderült, hogy tehetsége is van hozzá, pár ével később már a Broadway színpadán tűnt fel, az Annie címszereplőjét alakította. 2013-ban szerepelt először a televízióban, A Foglalkozásuk: Amerikai című szériában tűnt fel.

Sadie az elmúlt években tudatosan építgette pályáját. Mindenbe belekóstolt, majd megkapta a Stranger Things egyik szerepét. Max karaktere hatalmasat fejlődött az elmúlt évadban, így a fiatal tehetségnek lehetősége volt megmutatni színészi képességeit. A Netflix sikerszériájának köszönhetően sokan megismerték a nevét, és egyre jobb ajánlatokat kap. Ám a színésznő nem csak a rendezők figyelmét keltette fel, a divatmagazinok érdeklődését éppúgy megragadta.

Sadie Sink elővette a nőies oldalát: nagyon jól áll neki a vintage stílus

Fiatal korából adódóan, Sadie roppant izgalmasan öltözködik. Nincs kialakult, jól behatárolható stílusa, bátran kísérletezget, belekóstol mindenbe, ami neki tetszik. Ennek ellenére nem lehetne hanyagnak nevezni a megjelenését, mivel az általa választott kreációk tökéletesen harmonizálnak egymással. Szereti a retrót, a nyolcvanas-kilencvenes évek divatelemei gyakran megjelennek az öltözködésében.

Ám nem csak a retróhoz ragaszodik, kedveli a laza divatos fazonokat. Sokszor visel egyenes szabású nadrágot, ám a szoknyákat, haspólókat sem veti meg. A Stranger Things sorozatban a nyolcvanas évek vagány, lezser stílusa jellemezte a karakterét, Max laza farmerban és tornacipőben gördeszkázta be magát a nézők szívébe. A FASHION Magazine a színésznő nőiesebb oldalát mutatja meg, ilyen ruhákban eddig aligha láthatta őt a közönség.

 

Sadie igazán különleges ruhadarabokat visel a képeken. A színek, fazonok egyértelműen a hetvenes-nyolcvanas évek játékos divathullámait elevenítik fel. A felvételeken remekül néz ki a híresség, valósággal sziporkázik a fiatal díva szerepében.

 

A magazin nem esett túlzásba a vagány fazonokkal, inkább a színésznő romantikus, nőies oldalát igyekezett kidomborítani. A divatanyagban túlteng a rózsaszín, ami nem véletlen, hiszen ez az év egyik legfelkapottabb árnyalata. Valószínűleg az is közrejátszott a színválasztásban, hogy ez az árnyalat tökéletesen passzol a színésznő barackos tónusú bőréhez és vörös hajához, ugyanakkor olyan stílusban mutatja meg szépségét, ahogyan csak ritkán láthatjuk. Bár Sadie csajosabb oldalát szerette volna megvillantani a magazin, nem maradhatott el a játékosság sem, amit izgalmas anyagokkal, kiegészítőkkel értek el a stylistok.

 

Sadie vidám személyiségéhez, vörös hajához remekül passzolnak az izgalmas fazonok, szabásvonalak, és a rózsás árnyalatok. A fotózás során a színésznő a Gucci, a Moschino, és a Versace darabjait viselte. Remek kreációkat válogattak össze, minden megvan bennük, ami a színésznő öltözködését jellemzi. Ettől a képsorozat nagyon szabaddá, természetessé válik, még extrém pózokra sincs szükség. A képeket Royal Gilbert fotós készítette a FASHION számára.

 

Kiemelt kép: Kevin Winter / Getty Images. 

Képek a cikkben:  Royal Gilbert /  FASHION Magazine. 

  • Megosztás:
hirdetés