A Stranger Things méltán vezeti a nemzetközi, valamint a hazai toplistákat is, nemcsak a történet, de a színészi játék éppen annyira magával ragadja a nézőket. Ez nem is csoda, hiszen olyan ikonikus színészek játszanak a sorozatban, mint például Winona Ryder, akinek a stílusa nem is tér el olyan nagyon a filmvásznon viselt összeállításoktól. Noha igencsak változatosan öltözik, mi kiszúrtunk pár alapelemet, amire az ötvenéves színésznő egyedi megjelenését alapozza.

hirdetés

Winona Ryder nem csupán a Stranger Things című sorozatnak köszönheti népszerűségét, a fiatal színészgárdát erősítő Mille Bobby Brown, Natalia Dyer és Sadie Sink mellett egy ikonikus, elismert színésznőként tűnik fel a sorozatban. Már a kilencvenes években olyan kasszasikerekben szerepelt, mint a Drakula vagy az Ollókezű Edward.

A gyönyörű színésznő nem csak zseniális játékával, átalakulásaival és ezerféle arcával érte el, hogy Hollywood egyik legismertebb színésznőjévé váljon, egyedi stílusa legalább annyira különlegessé teszi őt. Bár minden alkalommal tud meglepetést okozni, mi azért észrevettük azokat az alapelemeket, amikre szívesen építi fel megjelenését.

 

Winona Ryder stílusa ismétlődő, egyedi elemeken alapul

Bár a színésznő rendkívül változatos szettekben mutatkozik, néhány alapvető elem egyértelműen ismétlődik az általa választott outfitekben. A blézer, a feliratos póló és a fekete szín szinte minden alkalommal fellelhető a különleges és egyedi összeállításaiban. Számtalan alkalommal kitűnik a híres nők sorából. Ő még egy vörös szőnyeges esemény alkalmával is simán visel szimpla póló-nadrág kombinációt.

Bár a mintás, feliratos felsők divatja már rég nem hódít a népszerűségi listán, Winona Ryder aligha foglalkozik az aktuális trendekkel. Minden alkalommal saját stílusának megfelelően öltözik, aminek a képeket ábrázoló pólók szerves részét képezik. Legtöbbször egyszerű farmernadrággal kombinálja őket, ám előfordul, hogy egy elegánsabb szoknya kíséretében viseli a megosztó darabokat.

A feliratos pólók mintája és színe rendszerint passzol az esemény díszletéhez. Az, hogy ez szimpla véletlen, vagy a színésznő tudatosan igyekszik öltözékét a környezetéhez igazítani, valószínűleg az ő titka marad. A galériában látható fotókon érdemes megnézni, hogy minden alkalommal megjelenik a pólóján az az árnyalat, ami a háttérfalon úgyszintén fellelhető. Winona Ryder egyedi, különleges stílusát ismerve nem lenne meglepő, ha mindez szándékos lenne a részéről.

Ritkán látni nőies, csinos tűsarkúban. Szettjeihez leginkább bakancsot vagy egyszerű fekete csizmát választ, kifejezetten kedveli a maszkulin stíluselemeket.

Nem fél a fekete színtől, tudja, hogyan kell ízlésesen viselni a sötét tónust. Ha elegánsabb külsőt kíván az adott rendezvény, soha nem esik túlzásba a cicomával, legtöbbször egy elegáns, könnyed és letisztult vonalvezetésű fekete ruhát visel. Az ötvenéves színésznő kipróbálta már a habos-babos verziót is, ám a különleges darabot egy blézerrel lágyította, így az összkép egyáltalán nem állt távol egyedi stílusától.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés