Az atléták és a spagettipántos topok a nyári szezon népszerű alapdarabjai, melyek általában többféle színben és fazonban sorakoznak a szekrényben. A túlságosan hosszú kreációkat azonban nehéz esztétikusan betűrni a magas derekú nadrágokba, sortokba, szoknyákba, ám ezzel a pofonegyszerű módszerrel varrás nélkül fazonírozhatod át a kedvenc felsőd, méghozzá pillanatok alatt.

hirdetés

Az efféle olcsón beszerezhető, ujjatlan felsőkből mindenkinek akad otthon több darab is, hiszen sokoldalúan kombinálhatóak, és szinte bármilyen nyári öltözékbe beültethetőek. Semlegességüknek köszönhetően könnyedén szörfözhetnek a stílusok között, hiszen a kiegészítőktől válnak igazán karakteressé.

 

Most a rövid szabású, derékig érő, és hasvillantó crop topok a legdivatosabbak, de könnyen meglehet, hogy a tavalyi és azelőtti szezonokból rád maradt néhány hosszított fazonú változat.

Túl hosszú a top? Így oldd meg varrás nélkül, egy szempillantás alatt!

Az alacsony derekú nadrágok idejében a hosszabb szabású atléták és topok uralták a trendeket, most azonban pont fordítva van. A magas derekú sortok és szoknyák viselésekor praktikusabbak a rövidebb felsők, melyek nem gyűrődnek fel a nadrágba betűrve, és nem lógnak ki a miniszoknya alól.

Ha nem szeretnéd levágni a kedvenc felsőd alját, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy szabás és varrás nélkül rövidebb fazont formálj belőle. A videóban látható módon, vedd fel fonákul és fordítva a kiszemelt darabot úgy, hogy az alja kerüljön a mellekhez.

Ezután helyezz rá egy pánt nélküli melltartót, azzal fogd oda a testedhez, majd dugd át a kezeidet a pántokon és voilá, kész is a rövid szabású felső, olló és varrótű segítsége nélkül. Olyanra igazítod a hosszát, amilyenre szeretnéd, érhet pontosan a nadrág derekáig, vagy lehet rövidebb. Senki nem mondja meg, hogyan lett rögzítve a felső, hiszen kívülre semmi sem látszik a turpisságból!

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés