Úgy tűnik, idén az egyszerűség is főszerephez jut a divatban, ugyanis egy olyan alapdarab kerül főszerepbe, amiről senki nem gondolná ebben a pillanatban, hogy divatos lehet. Pedig az egyszerű, fehér atléta top egyszerűen szólva is menő lesz.

A fehér atléta sosem volt még ilyen divatos

Sőt, a celebek már javában hordják a trendet, igaz, a napfényes Kaliforniában egy kicsit előbb lehet megvillantani ezt a szemkápráztató felsőt. Bella Hadid, Kendall Jenner és Rosie Huntington-Whiteley máris nagy rajongói, és meg tudjuk érteni miért. Egy sportos szett alapja éppúgy lehet, mint a sportosan elegánsé, ha például kifinomult kiegészítőkkel párosítva viseled.

A kifutókról is meríthetsz inspirációt, hiszen ott is feltűnt, többek között a Hermes, az Off-White és a Saint Laurent kollekciójában is központba került. Igazi aduász, amivel a réteges öltözködés nem probléma. Blézer alá irodába is tökéletes, a hétköznapokban pedig farmerral, bőrcuccokkal kombinálható. Ami pedig a legjobb benne, hogy a legolcsóbb trendőrület, amiből lefogadjuk, hogy már most lapul legalább egy mindenki szekrényében.

Főkép: Getty Images/Christian Vierig.

  • Megosztás:
hirdetés