Pofonegyszerű stílusújító trükkök, amelyek határozottan feldobjak az unásig hordott darabokat. Próbáld ki a szuper praktikákat, mielőtt megszabadulnál a fél ruhatáradtól!

hirdetés

A ruhatár folyamatosan cserélődik, s sokszor nem is feltétlenül a divat hullámzása miatt kell megszabadulni a csinos ruhadaraboktól. Az ember egy idő után megunja a százszor viselt holmikat, amelyek feleslegesen foglalják a helyet a szekrényben. Nem feltétlenül kell azonban megszabadulni az időtálló klasszikusoktól, néhány trükkel egy pillanat alatt fel lehet turbózni őket. Ha más stílusban, más formában kerülnek bele a hétköznapi szettekbe, újra izgalmas viseletté avanzsálhatnak.

Stílusújító trükkök: így dobd fel az unásig hordott ruháidat

Szimpla pólóból nőies top

Az egyszerű pólóktól tényleg kár lenne megszabadulni. Örökké divatosak, bármilyen stílusban jól mutatnak, a minőségi anyagokból készült darabok ráadásul hosszú évekig remek szolgálatot tesznek. Persze érthető, ha az ember ráun egy idő után az egyszínű pólóira, ám egy meglehetősen egyszerű stílusújító praktika segítségével nőies, elegáns top készülhet belőlük. A nyitott hátú nyári blúzhoz csak egy szélesebb, hosszabb szalagra van szükség, melynek segítségével varrás nélkül átalakíthatod a megunt darabokat.

Ingruhából dögös nyári ruha

Minden nő ruhatárában lapul legalább egy klasszikus ingruha. A gombos, légies fazonoknál nincs nőiesebb a divatban, ráadásul olyan időtállóak, hogy még hosszú évek múltán is stílusosnak és trendinek számítanak. Éppen ezért nem érdemes túladni rajtuk, ha már meguntad őket, inkább egy kis átalakítással kell előcsalogatni belőlük a dögös nyári hangulatot. Ehhez a trükkhöz mindenképpen hosszú ujjú ingruhára lesz szükséged, de ne aggódj, nem fogsz benne megsülni a kánikulában! Az övvel szűkített derékvonal teszi igazán csinossá az összhatást, az elegáns kiegészítőkkel pedig még inkább fel lehet dobni a szettet.

Egyszerű atléta izgalmas stílusokban

Tegye fel a kezét, akinek valaha, valamikor volt már spagettipántos atlétája! Valószínűleg most a többség határozottan kalimpál, és sokaknak talán még mindig ott lapul a szekrényében az egyszerű trikó. Nem csak klasszikus formában lehet viselni, némi átalakítással egészen más stílust kaphat. Pillanatok alatt készíthetsz belőle crop topot vagy nőies, ejtett vállú elegáns blúzt, ráadásul még egy öltést sem kell varrni a sikkes eredményhez. A trükkök nem igényelnek kézügyességet, csupán némi kreativitást.

Mielőtt megszabadulnál az unásig hordott daraboktól, érdemes végiggondolni, hogy mit lehet kezdeni az adott ruhával. Az időtálló, minőségi klasszikusokat és kulcsdarabokat célszerű megtartani, sokszor varrás és olló nélkül is zseniális átalakításon mehet keresztül az évek alatt elcsépeltté vált fazon.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés