A párizsi divathét nem lenne igazi hírességek nélkül, akik megjelenésükkel, egy-egy ruhaviseletükkel még izgalmasabbá teszik a divat ünnepeként is definiálható rendezvényt. Penélope Cruz mágnesként vonzotta a figyelmet.

hirdetés

Még javában tart a párizsi divathét, ami a hírességek számára is fontos, kiemelkedő esemény. A legtöbb világsztár valamely márka képviseletében érkezik a rendezvény helyszínére, míg mások szinte már törzsvendégnek számítanak, a divatvilág megbecsült, tiszteletbeli tagjaként.

Mivel sok ismert ember rendelkezik saját márkával, vagy kooperált már valamely divatházzal, tervezővel, ez a jeles alkalom arra is jó, hogy egymást inspirálják, megerősítsék a kötelékeket. Népszerű modellek, influenszerek szintén tiszteletüket teszik a világ egyik legrangosabb divatrendezvényén, akik közül sokan stílusikonként élnek a köztudatban.

A hírességek ilyenkor más megvilágításban mutatkozhatnak, az általuk viselt szetteket szinte világszerte árgus szemekkel figyelik. Izgalmas divatpillanatokban ezúttal sincs hiány a párizsi divathéten.

Merész, vagány és nőies szettek a párizsi divathét színterén: így jelentek meg a hírességek

Penélope Cruz a Lancôme meghívására érkezett Párizsba, hiszen a márka híres képviselői közül ő az egyik, aki számos termék népszerűsítésében részt vesz. A francia szépségmárka a divathéten mutatta be limitált kiadású művészi sminkkollekcióját, amit a Louvre múzeum együttműködésével alkotott, az eseményre pedig a szépségnagyköveteit is meghívta. Hazánkban Epres Panni képviseli a Lancôme kozmetikai márkát, így ő is ott volt a Lancôme x The Louvre bemutatóján, melynek darabjait szobrok és festmények ihlették.

A magyar modell szintén fekete kreációt választott az alkalomra, az Instagramon csodás fotót posztolt, amelyen Penélope Cruzzal együtt szerepel.

Kép: Victor Boyko/Getty Images.

 

Penélope Cruz gyönyörű, és igencsak trükkös ruhában pózolt a Lancôme x The Louvre fotózásán. A Giambattista Valli őszi couture kollekciójából választott darab valójában egy uszályos csipkeoverall, amely első ránézésre teljesen átlátszónak tűnik, de csak megtréfálja a szemet, ugyanis bézs anyag rejtőzik a fekete csipke alatt. A 49 éves színésznő ragyogását nehéz volt túlszárnyalni, mágneses vonzerővel bilincselte le a figyelmet.

Képek: Marc Piasecki/Wirelmage, Jacopo Raule/Getty Images.

 

Charlize Theron azonban tényleg átlátszó szetteket viselt. A 48 éves színésznő úgy döntött, hogy fel is öltözik, meg nem is a Dior bemutatójára, ahogy azt manapság a divat diktálja, de egyik öltözéke sem volt túlzó vagy közönséges, pont ellenkezőleg, roppant sikkesen tálalta az év legnagyobb trendjét, amit a csillogó irányzattal ötvözött.

A 67 éves Kim Cattrall roppant csinos összeállításban jelent meg a Balmain 2024-es tavaszi-nyári bemutatóján, bebizonyította, hogy a vagány lakkbőr is lehet igazán elegáns.

Képek: Pascal Le Segretain, Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

 

Palvin Barbi teljesen átlátszó, sálgalléros blúzt viselt az Etam show-ján, amit egy prémszegélyes miniszoknyával kombinált. Minden bizonnyal sokak figyelmét felkeltette ez a sejtelmes fekete szett, amit a viselője tett igazán dögössé. A Givenchy bemutatójára egy szolidabb szürke-fekete kosztümben érkezett.

Képek: Pascal Le Segretain, Pierre Suu/Getty Images.

 

Kylie Jenner vörösben jelent meg az Acne Studios show-ján, ami az őszi-téli szezon egyik slágerszíne. Az alakkövető fazon alapvetően egyszerű, de az alján látható merevített fodor úgymond extravagánssá teszi.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés