Palvin Barbi az eleganciájával nem, de a frizurájával nagy meglepetést okozott a jelek szerint, sokan úgy vélik, ő volt az egyik legsikkesebb hölgy a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén.

hirdetés

Javában zajlik a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ami majd szeptember 9-én zárja kapuit. Addig sorra váltják egymást a hírességek a vörös szőnyegen, naponta újabb és újabb vendégek érkeznek az eseményre.

Nem Palvin Barbi volt az egyetlen modell, aki tiszteletét tette a filmszemlén, de kétségkívül az egyik legsikkesebb estélyi ruhát viselte magán, illetve a bevonulása is emlékezetesre sikerült, és ezt nem csak a kissé újragondolt frizurájának köszönhette.

Mosolygósan, mezítláb érkezett az eseményre Palvin Barbara, aki jobbnak látta, ha tűsarkú cipő nélkül veszi az akadályokat Velencében. Kép: Jacopo Raule/FilmMagic/Getty Images.

 

Az Armani Beauty nagyköveteként cseppet sem volt meglepő, hogy a gyönyörű modell az Armani kollekciójából választott magának ruhát.

Döntése, mondhatni, telitalálatnak bizonyult, hiszen a letisztult vonalvezetésű, oldalt combig felhasított estélyi kreáció sokak tetszését elnyerte. Palvin Barbi bebizonyította, hogy bármerre is tart épp a divat, a klasszikus szabású elegáns fekete ruha mindig naprakész, sikkes darab.

Rajta kívül még jó néhány modell és színésznő választott egyszerű vonalú, ám igazán nőies ruhát, mely egy-egy részletében az aktuális trendek izgalmas elemeit is megvillantja.

Palvin Barbi a klasszikus eleganciát testesítette meg a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén

A magyar modell nem csak a filmfesztiválra volt hivatalos Velencében, Giorgio Armani ugyanis az Armani Privé mesés haute couture divatbemutatójával fejezte ki tiszteletét a jubileumi filmtörténelmi esemény előtt, amely hosszú évek óta fenntartja különlegességét. Így a divatház One Night Only című rendezvénysorozata ezúttal Velencében folytatódott.

Armani úgy véli, a divat- és filmtörténelem szoros kapcsolatban áll egymással, és ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy a vörös szőnyegen hemzsegnek a káprázatos dizájnerruhák. A legtöbb film sikeréhez a jelmez- és divattervezők együttműködése is hozzájárul, sőt, egyes alkotások formálják a divatot, és vice versa.

 

A gyönyörű estélyi ruháknak nagy szerep jut a filmes díjátadó gálákon, ezért a rendhagyó couture bemutató olyannak tűnt, mintha kifejezetten a sztároknak szólna. Nem is hiányozhattak a vendégek soraiból, ahogy Palvin Barbi sem, aki erre az alkalomra egy pasztellszínekben játszó, fodros aljú ruhát választott magának. Míg a filmfesztiválra frufrus, világosabb árnyalatú, szélfútta kontyba tűzött frizurával érkezett, a szeptember 2-án tartott divatbemutatón már frufru nélkül, kiengedett hajzuhataggal jelent meg.

A filmfesztiválon sok híresség mutatkozott letisztult vonalvezetésű, ám egy-egy részletében kifejezetten látványos estélyi ruhában. Isabelle Huppert a metálfényű anyagok és a fémszínek trendjének hódolt, Carla Bruni szintén az egyszerű, de szuper nőies fekete estélyi mellett döntött, Olivia Palermo pedig egy elegáns csavart vitt az idei Barbiecore irányzatba.

Kiemelt képek: Rocco Spaziani/Mondadori Portfolio/Getty Images.

Cikkfotó: Jacopo Raule/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés