Charlize Theron nem csak a filmvásznon okoz emlékezetes pillanatokat, mindig csodás összeállításokban jelenik meg a a különböző gálaesteken és filmpremiereken, a vörös szőnyeg stíluskirálynőjeként is emlegetik. A gyönyörű színésznő általában nem hibázik, ha egy csodás estélyi ruha kiválasztásáról van szó, s bár az elegancia alapvetően meghatározza stílusát, néha egyedi és izgalmas részletekkel fűszerezi meg alkalmi megjelenését. Mutatjuk, milyen káprázatos kreációkat viselt eddig.

hirdetés

Azt mondják, a kifinomult ízlés és a lehengerlő nőiesség belülről fakad. Noha a különböző trendek, valamint a divatvilág figyelemmel kísérésével és szakértői segítséggel némileg el lehet sajátítani a sikkes külső receptjét, a stílusérzéket csak egy bizonyos szintig lehet tanulni. Míg egyeseknek már igen korán körvonalazódik az egyedi ízlése, mások hosszú évekig keresik magukat a divat sokszínű, izgalmas útján.

Charlize Theron az a színésznő, akiről jóformán mindenkinek a kifinomult elegancia ugrik be elsőként. A vörös szőnyeg dívája minden alkalommal tündököl a csodálatos kreációkban, szinte soha nem hibázott még a ruhaválasztással. A galériában összegyűjtöttük a színésznő által viselt legcsodálatosabb estélyi ruhákat.

 

Charlize Theron a vörös szőnyeg királynője

A legtöbb színésznő hatalmas stílusváltáson megy keresztül az évek során. Sokan már egészen fiatalon híressé, világszerte ismertté válnak, így nem is csoda, ha az érési folyamattal párhuzamosan az öltözködési stílusuk is jelentősen átalakul. Charlize Theron éppen ősszel beszélt a Harper’s Bazaarnak arról, hogyan változott az ízlése a karrierje óta.

 

A videóban több ikonikus, emlékezetes ruhát elevenítenek fel, a színésznő szinte minden egyes darabhoz tud konkrét emléket fűzni. Az ördög ügyvédje című film premierjén például egy gyönyörű vörös Hervé Léger darabot viselt. A színésznő úgy gondolta, kifejezetten furfangos ötlet épp ezen a bemutatón bevetni a dögös piros árnyalatot. Utólag visszagondolva már csak kedvesen mosolyog ezen, azonban a ruhaválasztással még mind a mai napig egyetért.

Azért Charlize Theron sem emlékezett minden egyes darabra, amit korábban kiválasztott. Volt olyan kreáció, amiről csak homályos emlékei voltak, sőt, nem is venné fel újból az egyébként valóban divatjamúlt darabot. A kilencvenes és kétezres évek divatját tekintve ez cseppet sem meglepő, és a színésznő mentségére szóljon, akkoriban sokszor furcsa trendeknek kellett megfelelni.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés