A milánói divathéten abszolút elvitték a show-t a sikkesen öltözött sztárok, gyakran még a divatbemutatókról is elvonták a figyelmet. Sharon Stone és Anne Hathaway extra nőies szettben tündökölt.

hirdetés

Noha a budapesti eseménysorozaton már túl vagyunk, hiszen a magyar tervezők már januárban lerántották a leplet legújabb kollekcióikról, az izgalmas bemutatóknak még nincs vége. Milánóban egyébként is pezseg a divatélet, a múlt héten azonban tényleg minden a legújabb trendekről és dizájnerkreációkról szólt. A milánói divathéten számos világhírű márka mutatta be a következő őszi-téli szezonra szánt alkotásait, ám a sztárvendégek sem maradtak észrevétlenek.

Sztárok a milánói divathéten

Nem meglepő, ha egy-egy luxusmárka olyan sztárokat hív meg az eseményre, mint Sharon Stone, Anne Hathaway vagy Salma Hayek, azonban a hírességek nem csak személyükkel, hanem a megjelenésükkel is fel tudják kelteni az érdeklődést, amikor helyet foglalnak a nézőtér első soraiban.

Az, aki egy márka arcaként, vagyis annak képviseletében érkezik a bemutatóra, elköteleződését azzal fejezi ki igazán, ha a divatház aktuális kollekciójából összeválogatott szettet viseli. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyfajta élő reklámtáblává válik, pláne, hogy a nagykövet csak úgy lehet az ember, ha eleve azonosulni tud a divatmárka stílusával. Van, aki szenvedélyesen gyűjti az általa népszerűsített brand kreációit, és ilyenkor az extrémebb cuccokat sem fél megszellőztetni.

A galériában mutatjuk, hogy milyen szettekben érkeztek a hírességek a milánói divathétre.

 

Sharon Stone és Anne Hathaway is dögös összeállításban tündökölt. A 65 éves színésznő tetőtől talpig feketébe öltözött, ami nem meglepő, tekintve, hogy a Tom Ford kifutóján abszolút dominált a sötét, éjfekete árnyalat. A klasszikus, egyszerű szabást a mély dekoltázs tette igazán vonzóvá, na persze Sharon Stone most sem esett túlzásba a magamutogatással.

Anne Hathaway mostanában igazi divatikonná nőtte ki magát.Korábban talán meglepetést okozott, ha testhezálló bőrruhában kapták lencsevégre, manapság azonban már nem idegen tőle ez a menő stílus. Az általa választott tűzpiros darab azonban mégiscsak vonzotta a tekinteteket, amivel tökéletesen egyensúlyozott az elegáns és merész nőiesség határán.

Természetesen most sem volt mindenki extravagáns, Jessica Alba például egy abszolút viselhető, hétköznapi szettben érkezett. A monokróm szürke összeállítás mégis különleges hatást keltett. A nőies szabás és a stílusos, letisztult, harmonizáló összkép egyedivé tette a színésznő megjelenését.

Habár a divathetek alkalmával leginkább az új kollekciók a főszereplők, ezúttal a hírességek abszolút elvonták a figyelmet a luxusmárkák repertoárjáról.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Tom Ford/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés