Penélope Cruz az olasz Geox márka nagykövete lett, nemcsak az őszi cipőfelhozatalt, hanem az esős-szeles időre szánt dzsekiket is népszerűsíti az új kampányban. Gyönyörű a fotókon!

hirdetés

Csodás együttműködés vette kezdetét, amikor Penélope Cruz márkanagykövetként csatlakozott a Geox birodalmához. A divatcég különlegessége, hogy a magas technológiát és minőséget remek érzékkel ötvözi a könnyed, kényelmes utcai stílussal, amelyben a divatos magas sarkú csizmák éppúgy elférnek, mint a vízálló és légáteresztő anyagból készült bakancsok, melyek jól bírják az őszi időjárás viszontagságait. Bár a lábbelik a városi, utcai divathoz igazodnak, a letisztult külcsín kényelemmel párosul. A dzsekik terén szintén fontos a funkcionalitás, ugyanakkor a mindenhez passzoló kialakítás sem kerül háttérbe, pont ellenkezőleg.

Penélope Cruz csodásan tolmácsolja megjelenésével a márka lényegét, mármint azt, hogy a nőiesség és a kényelem abszolút nem ellensége egymásnak, a lezser cuccok igenis jól tudnak működni a finomabb darabokkal kombinálva, ahogy a vagányság is megfűszerezi a vonzerőt. A 49 éves színésznő mestere ennek a kettősségnek, nem egy tipikus értelemben vett díva, de olyan erőteljes nőies energiákkal bír, hogy mindig teljes fényében ragyog, akár sebtében összefogott hajjal, farmerban mutatkozik, akár elegáns estélyiben lejt végig a vörös szőnyegen.

A Geox őszi kampányfotóin a szezon legmenőbb fazonjait viseli, amelyek szimpla hétköznapi darabok ugyan, de egyfajta átmenetet teremtenek a kényelmes és laza, illetve a nőies stílus között. Penélope Cruz elbűvölően fest ezekben a szettekben.

Penélope Cruz így a legszebb: nőies, vagány és természetes

Bár elsősorban a lábbeliken van a hangsúly, Penélope Cruz természetes megjelenése mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Finom őszi hangulatú sminket kapott a színésznő, frizuráját texturált, lágy hullámok jellemzik.

Gray Sorrenti fotói megkapóan elegyítik a városi életstílust az őszi hangulattal. Penélope Cruz a Geox pufidzsekijeit és bolyhos kabátjait viseli, melyek a laza, kényelmes öltözékek alapvető elemei, mégis jól passzolnak a szezon legnépszerűbb nőies darabjaihoz, a pliszírozott szoknyával és a szűkített kötött felsővel is szuper egységet alkotnak.

Képek: Gray Sorrenti/Geox őszi kampány.

 

A könnyed utcai megjelenéshez a vagány motoros és magas sarkú csizmák egyaránt tökéletesen illeszkednek, ahogy a hosszú pufikabáttól sem annyira idegen a lakkfelületű körömcipő.

A színésznő természetessége és magától értetődő bája uralja a kampányfotókat, túlzásoktól mentes, mindennapi szetteket láthatunk, amelyek jól bizonyítják, hogy az elfoglalt nők is kialakíthatnak egy kényelmes, minden elemében jól variálható, sokoldalú utcai stílust, ami túlzások nélkül ad hangsúlyt a nőiességnek.

Kép: Gray Sorrenti/Geox őszi kampány.

 

 

Hamarosan még nagyobb meglepetés követi az őszi kampányt, Penélope és a testvére, Monica Cruz közös kapszulakollekcióval készül a jövő évi tavaszi szezonra, a Geox márkával együttműködve. Minden bizonnyal csodás cipőkre számíthatunk!

Kiemelt kép: B Lacroix/Wirelmage/Getty Images.

Képek a cikkben: Gray Sorrenti/Geox őszi kampány.

  • Megosztás:
hirdetés