Olivia Palermo már akkor népszerű stílusikon volt, amikor még fasorban sem voltak a divatmegmondó Instagram-influencerek. Megjelenésével ma is ő testesíti meg a sikkes nagyvárosi nőt.

A 33 éves divatikon, Olivia Palermo szinte minden jeles divateseményen felbukkan, melyeken változatlanul kivívja magának a figyelmet. Pedig nem az extrém, hanem a hordható és könnyen követhető, kényelmes, laza és nőies divatot képviseli stílusával, mégis mindig tud újat mutatni öltözékével.

Nehéz lenne pontosan behatárolni, hogy mivel is foglalkozik valójában a hölgyemény, hiszen reklámarcként és divattervezőként egyaránt megvetette lábát a divatszakmában, de magazinok címlapfotóin is gyakran szerepel, és stílustanácsadóként úgyszintén kipróbálta magát.

Olivia Palermo stílusa még mindig elbűvölő!

A világ sokat változott, amióta Olivia Palermo feltűnt a divat színterén, de egy valami állandó benne, hogy a megjelenésével sohasem okoz csalódást. Ő az, aki megszerettette a nőkkel a lapos talpú lábbeliket, hiszen sokszor előfordul, hogy elegáns eseményekre is férfias dandy cipőben vonul be. Sohasem kirívó, vagy meghökkentő a stílusa, mégis vonzza a figyelmet.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés