Ezek a népszerű, stílusos nők már harmincéves koruk előtt igazi stílusikonná váltak, sokak öltözködését inspirálják. Bátran kombinálják a trendi, különleges ruhadarabokat.

hirdetés

Stílusos nők, akik fiatalon divatikonná váltak

A stílusos, sikkes megjelenés cseppet sem kor függvénye. Noha való igaz, hogy az évek múlásával egyre inkább kirajzolódik a személyes ízlésvilág, a trendi külsőt nem az életkor határozza meg. Tinédzserként sokan kísérleteznek a különböző darabokkal, ám a húszas években a legtöbb esetben már letisztázódik, hogy többnyire milyen stílusú és fazonú ruhák kerülnek a gardróbszekrénybe.

A hírességek megjelenéséből bőven lehet inspirációt meríteni, vannak olyanok, akik egyedi, sikkes stílusukkal az elmúlt években abszolút divatikonná nőtték ki magukat. A galériában összeválogattuk azokat az ismert nőket, akik akár vörös szőnyeges, akár hétköznapi megjelenésről van szó, lenyűgöző ruhaválasztásaikkal mindenkit elbűvölnek.

Mindannyian a húszas éveiket tapossák, személyes stílusuk pedig már abszolút körvonalazódott. Ezek a színésznők és modellek soha nem hibáznak, amikor összeállítják szettjeiket, bátran kombinálják a különböző stíluselemeket, és a merész variációktól sem riadnak meg. Számtalan oldalukat mutatták már meg a rajongóknak, az aktuális trendeket mindig beleboronálják az összeállításokba.

 

Az elmúlt időszakban Sadie Sink és Jenna Ortega nevével egyre többet találkozhatunk, s nem csupán kiemelkedő színészi teljesítményük miatt váltak olyan felkapottá. Egyedi, sikkes stílusuknak köszönhetően számtalan divatmagazinban megjelentek már, neves márkákkal dolgoznak együtt. A húszéves színésznők bátran variálják a különböző stílusokat, szettjeiket az aktuális trendek mellett sokszor az általuk megtestesített karakterek inspirálják.

A modellekre szintén sokan tekintenek divatdiktátorként, nem is véletlenül. A hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek népszerű manökenjei mind a mai napig sokak számára ihletadók a ruhatár összeállításánál, többek között Cindy Crawford és Naomi Campbell megjelenése is legendás. Az új generáció legalább annyira sikkes és stílusos, Palvin Barbival az élen rengeteg fiatal nő személyes ízlését formálják. Többek között Kylie Jenner és Hailey Bieber egyedi, merész összeállításai is gyakran kerülnek címlapra, de a Beckham család legújabb tagja, Nicola Peltz sem hagyja divattippek nélkül a rajongókat.

Zendaya kifinomult, nőies stílusával mindenkit elbűvöl. Legyen szó vörös szőnyeges eseményről vagy egy szimpla hétköznapról, a fiatal színésznőt mindig sikkes és trendi összeállításokban kapják lencsevégre. Korosztályának talán legnépszerűbb divatikonja, számtalan alkalommal bizonyította már, hogy elképesztő érzéke van a ruhaválasztáshoz. Elle Fanning neve sem maradhat le a listáról, a fiatal színésznő zseniálisan trükközik a trendi, sikkes darabokkal.

Kiemelt kép: Gotham/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés